Türk İşi Dondurma gişedeki liderliğini sürdürdü

Türk işi dondurma

Türk İşi Dondurma üçüncü haftasında da gişedeki liderliğini sürdürdü. Dijital Yapım Evi imzası taşıyan film geçtiğimi hafta sonunda da en çok izlenen film oldu.

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri netlik kazandı. Kadrosunda Ali Atay, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstengil gibi isimler bulunan Türk İşi Dondurma, 3. haftasında da gişedeki liderliğini sürdürdü.

Çıkış haftasında Captain Marvel’ın gerisinde kalan Türk İşi Dondurma, 2. haftasında en çok izlenen film olmayı başarmıştı. Nitekim geçtiğimiz hafta sonunda da zirvedeki isim değişmedi. Türk İşi Dondurma, 59.843 kişi tarafından izlendi ve liderliğini sürdürdü. Müslüm ve Ayla filmleriyle isminden söz ettiren Dijital Yapım Evi’nin imzasını taşıyan yapım toplamda 432.645 izleyiciye ulaşmış oldu.

Türk İşi Dondurma’yı Captain Marvel izliyor!

Marvel’ın yeni filmi Captain Marvel kendisine 2. sırada yer bulabildi. 57.427 kişi tarafından izlenen film, toplamda 984.605 izleyiciye ulaşmış oldu.

Vizyondaki 5. haftasını geride bırakan Öldür Beni Sevgilim geçtiğimiz haftayı 42.410 izleyici ile kapattı. Murat Boz ve Seda Bakan’ın başrollerini playlaştığı yapım toplamda 575.616 kişi tarafından izlendi.

En çok izlenen filmler listesinin 4. sırasında ise Mucizeler Parkı yer aldı. Vizyondaki 3. haftasını geride bırakan film 35.332 kişi tarafından izlendi. Vizyona yeni giren filmlerine Deli ve Dahi ise 22.126 izleyici ile listenin son sırasında kendisine yer bulabildi.

Arif v 216 Netflix’e geldi