Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filmi Netflix’te

Arif V 216

Cem Yılmaz’ın en çok beğenilen filmlerinden bir tanesi olarak bilinen Arif V 216, sinemada büyük ilgi görmüştü. Cem Yılmaz ve Netflix, bu filmi ile ilgili anlaşmaya vardı.

Farklı karakterler oluşturma ve bunları komik bir senaryoda eritme konusunda son derece yetenekli olan Cem Yılmaz, yeni filmi için büyük sıkıntılar yaşamıştı. Sinema işletmecileri ile arası bozulan Cem Yılmaz, problemin çözülmesiyle birlikte gişede önemli bir başarı elde etti.

Arif V 216, yeşilçam göndermeleriyle doluydu

1960’lı yıllara ışınlanan Arif ve 216, birçok yeşilçam karakteriyle karşılaşır. Bunlar içerisinde; plak yapımcılarından ünlü popçulara kadar herkesi bulmak mümkün. Gelen verilerde 4.968.462 seyirciyle 62.986.199,53 TL hasılat yapan film, büyük bir başarı yakaladı.

arif V 216

Tüm bu başarılara ek olarak Cem Yılmaz, gelirlerini artıırmak için Netflix ile anlaştı. ABD’nin en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Netflix, son zamanlarda aldığı bazı kararlarla çok eleştirilmişti. Organize İşler Sazan Sarmalı filmi, hem sinemada hem de Netflix’te yayınlanarak büyük tepki toplamıştı.

Sizce Netflix, Türkiye’deki film sektörünün değişiminde nasıl bir etki yaratacak? Yorumlarınızı heyecanla bekliyoruz.

Netflix rakibi Apple TV+ duyuruldu! İşte Apple TV+’ın sunduğu yenilikler!