Türk İşi Dondurma kaç kişi tarafından izlendi?

Türk İşi Dondurma

Ayla ve Müslüm gibi filmlerle isminden söz ettiren Dijital Yapım Evi’nin yeni filmi Türk İşi Dondurma, geçtiğimiz hafta sonu vizyona girdi.

Son döneme damgasını vuran Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı olan Dijital Yapım Evi’nin merakla beklenen yeni filmi Türk İşi Dondurma geçtiğimiz hafta sonu izleyici ile buluştu. Çanakkale Savaşı esnasında Avustralya’da yaşayan iki Türk’ün hayatını anlatan film, açılış haftasında beklentilerin gerisinde bir gişe performansı sergiledi.

Türk İşi Dondurma ne kadar izlendi?

Türk İşi Dondurma, vizyonda öyle hit bir yapım olmamasına karşın sadece 116.599 kişi tarafından izlendi. Film bu seyirci sayısıyla Captain Marvel’ın ardından haftanın en çok izlenen ikinci filmi oldu.

Dijital Yapım Evi’nin Türk İşi Dondurma’dan önce vizyona giren bir diğer filmi Çiçero ise 8 hafta sonunda 848. 292 kişi tarafından izlenmişti. Öyle görünüyor ki Dijital Yapım Evi’nin Ayla ve Müslüm ile yakaladığı başarıyı tekrarlaması pek de kolay olmayacak.

Geçen hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

Filmin  116.599 seyirci ile ikinci sırada yer aldığı haftada, Captain Marvel 175.613 izleyici ile zirvedeki yerini korudu. Captain Marvel toplamda 743.316 kişi tarafından seyredildi.

Vizyona yeni giren yapımlardan bir diğeri olan Mucizeler Parkı, 81.809 seyirci ile 3. sırada yer alırken, Öldür Beni Sevgilim ise 75.863 kişi tarafından izlendi.

En çok izlenen filmler listesinin son sırasında ise 28.157 kişi ile Kadavra yer aldı.

En yüksek iMdb puanına sahip filmler için tıklayın