Türk İşi Dondurma en çok izlenen film oldu

türk işi dondurma

Ayla ve Müslüm gibi yapımlarla isminden söz ettiren Dijital Yapım Evi’nin yeni filmi Türk İşi Dondurma ikinci haftasında sürpriz bir şekilde zirveye yerleşti. İşte konu hakkındaki detaylar.

2017’de Ayla, 2018’de de Müslüm’le büyük sükse yapan Dijital Yapım Evi, kısa süre önce yeni filmi Türk İşi Dondurma’yı izleyicilerin beğenisine sundu. Son olarak Çiçero ile beyaz perdede boy gösteren stüdyo, Türk İşi Dondurma’yla da izleyicinin takdirini toplamayı başadı.

Türk İşi Dondurma ilk haftasında Captain Marvel’ın gerisinde kalarak en çok izlenen 2. film olmuştu. Geçtiğimiz hafta sonunda ise 118.519 kişi tarafından izlenen Türk işi Dondurma, en çok izlenen film olmayı başardı.

Geçtiğimiz hafta en çok izlenen filmler

Türk İşi Dondurma’nın zirvede yer aldığı haftada Captain Marvel 82.129 izleyiciyle 2. sırada kendine yer buldu. Captain Marvel toplamda 891.862 tarafından izlendi. Filmin dünya çapındaki hasılatı ise 1 milyar doları geçti.

Geçtiğimiz hafta vizyona giren Mucizeler Parkı, 51.688 izleyici ile 3. sırada yer alırken, Öldür Beni Sevgilim ise 48.527 seyirciyle 4. sırada kendine yer buldu.

Vizyona yeni giren filmlerden biri olan Biz ise açılış haftasında 24.136 kişi tarafından izlendi ve en çok izlenen filmler listesinde 5. sırada yer aldı.

Muhtemelen Türk işi Dondurma, Ayla ya da Müslüm kadar başarılı olamayacak. Fakat filmin 1 milyona yakın kişi tarafından izlenmesi de sürpriz olmayacaktır.

Yeni Apple TV uygulaması ilk olarak Samsung Akıllı TV’lere gelecek