Çiçero ve Turkish’i Dondurma için vizyon tarihleri açıklandı

maxresdefault 28

Ayla ve Müslüm’ün yapımcısı olan Dijital Yapım Evi tarafından çekilen Çiçero ve Turkish’i Dondurma filmlerinin vizyon tarihleri açıklandı. İşte detaylar.

Ayla ve Müslüm filmleriyle beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Dijital Yapım Evi, sıradaki filmleri için vizyon tarihini açıkladı. Mustafa Uslu önderliğindeki stüdyo, yoluna yaşanmış hayat hikayelerini anlatarak devam edecek.

Bir süredir çekimleri devam eden Çiçero ve Turkish’i Dondurma filmlerinin merakla beklenen vizyon tarihleri nihayet belli oldu.

Çiçero ve Turkish’i Dondurma ne zaman çıkacak

2. Dünya Savaşı sırasında casusluk yapan İlyas Bazna’nın hikayesini anlatacak olan Çiçero filminin 11 Ocak’ta vizyona gireceği belirtildi.

Filmin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Ali Atay, Ekran Kolçak Köstendil ve Şebnem Bozoklu gibi isimler yer alıyor.

Çanakkale Savaşı esnasında Avustralya’dan milli mücadeleye destek vermeye çalışan iki Türk’ün hikayesini anlatan Turkish’i Dondurma’nın ise 8 Mart’ta seyirciyle buluşacağı belirtildi.

Ayrıca dip not olarak hatırlatalım. Naim Süleymanoğlu’nun hayat hikayesini anlatan Türk Herkül filmi de Kasım 2019’da vizyona girecek.

Bakalım Dijital Yapım Evi imzası taşıyan bu yapımlar da Ayla ve Müslüm kadar başarılı olabilecekler mi? Açık konuşmak gerekirse Çiçero ve Turkish’i Dondurma’nın öyle yüksek gişe rakamlarına ulaşması pek olası durmuyor. Fakat Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan Türk Herkül filmi, Müslüm ya da Ayla kadar olmasa da hatırı sayılır bir başarı elde edebilir. Bekleyip göreceğiz.

2019’da vizyona girecek süper kahraman filmleri