Apple TV yeni uygulaması, ilk olarak Samsung akıllı TV aracılığıyla sunulacak

Samsung akıllı TV Apple

Apple TV’nin yeni uygulamasının tanıtımı dün yapıldı ve ilk defa Samsung akıllı TV modellerinde kullanılacağı da ortaya çıktı. Apple bu yeni uygulaması ile insanların televizyon izlemelerine farklı yollarla hizmet etmeyi amaçlıyor. Şirketin bu yeni uygulaması, çeşitli platformlarla beraber ilk olarak Samsung akıllı TV’lerde kullanılacak.

Apple böyle bir karar almasında; Samsung’un daha önce  iTunes ve AirPlay 2 desteği aldığını açıklamasının da büyük bir etkisi var. Samsung’un akıllı TV’leri; iTunes Movies ve TV Shows uygulamalarıyla birlikte, 100’den fazla ülkede insanlarla buluşacak.

Apple TV’den faydalanmak için Samsung akıllı TV modellerine ihtiyacınız olacabilir

Apple TV’nin yeni uygulamasının, Apple kullanıcıları için ilk olarak Mayıs 2019’da piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Samsung akıllı TV

Apple, kullanıcıların bu yeni uygulama sayesinde; gösterileri, filmleri, haberleri, spor haberlerini ve daha fazlasını keşfetmelerini ve izlemelerini sağlayacak. Kullanıcılar bu hizmetten faydalanmak için başka bir uygulamaya gereksinim duymayacak.

Çevrimiçi TV aboneliğinin olması, Samsung akıllı TV modelleri için avantaj oluşturacak. Apple TV kanalları ile aboneler; HBO, Showtime ve Starz gibi istedikleri premium ağlar için ödeme yapabilecekler. Son olarak en önemlisi; yeni Apple TV uygulaması, kullanıcıların iTunes filmlerini ve TV şovlarını satın almalarına veya kiralamalarına da kolaylık sağlayacak.

Samsung Galaxy A70 tanıtıldı! İşte özellikleri!