Turabi’den Survivor açıklaması: Kim seçti bunları?

turabi1

Daha önce Survivor yarışmasını 3 kez kazanan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından yarışmaya yönelik bir açıklama yaptı.

Turabi’den Survivor açıklaması: Kim seçti bunları? Survivor 2022’de kimlerin yer alacağı büyük merak konusuyken Acun Ilıcalı resmi Instagram hesabı üzerinden yarışmacıları duyurdu. All-Star olarak nitelendirilen kadroda daha önce 3 kez şampiyon olan Turabi’nin de yer alması bekleniyordu. Zira Turabi daha önce yapmış olduğu açıklamada “Her şeyimi Survivor’a borçlu olduğumu unutuyorsunuz. Sadece 3 kupayla hayatımı sonlandıracağımı mı sanıyorsunuz? Daha ne 3 kupalar gelecek haberiniz yok” demişti. Ancak beklentiler gerçeğe dönüşmedi ve Turabi bu seneki yarışmanın kadrosunda yer almadı.

turabi

Turabi’den Survivor açıklaması: Kim seçti bunları?

Sosyal medyada yarışmaya neden katılmadığına yönelik gelen sorular üzerine Turabi bir hikaye paylaştı. Çamkıran neden yarışmaya katılmadığına yanıt vermese de yarışmacılar hakkında önemli ifadeler kullandı. Aslında fake attı da diyebiliriz. Yarışmacıların fotoğraflarını paylaşan Turabi önce “Böyle Survivor All-Star takımı mı olur? Kim seçti arkadaş bunları? Acun abi işi gücü bırakıp kim izler ki bu arkadaşları?” yazdı. Ancak şampiyon isim bu yazının altına gerçek düşüncelerini de eklemeyi ihmal etmedi.

Turabi, aynı hikayede tüm bu yazdıklarının altına “Diyenlerin aklında sorun ararım ki diyen de pek yoktur. Takımların ikisi de efsane. Şampiyonluğa herkes çok yakışıyor. Tahmin bile edemiyorum kim olur! Hepinize tek tek can-ı gönülden başarılar dilerim kardeşlerim. Umarım sakatlanmadan güzel bir sezon geçirirsiniz.” şeklinde iyi dileklerini içeren bir metin ekledi.

Microsoft Teams, bire bir aramalar için uçtan uca şifreleme ekledi