Star Wars Jedi: Survivor’da yamadan sonra başka sorun çıktı

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor problemlerle piyasaya sürüldü ve birçok oyuncudan tepki çekti. Respawn Entertainment oyunu düzeltmek için güncellemeler yayınlıyor. Fakat son yamadan sonra oyunda başka bir hata ortaya çıktı.

Star Wars Jedi Survivor bu senenin en çok merak edilen oyunlarından biriydi. Geliştirici koltuğunda Respawn’ın olması, yapılan açıklamalar, tanıtımlar oyunla ilgili beklentiyi yükseltti. Fakat Jedi: Survivor sancılı çıkış yaptı. Oynanışı etkileyen problemler, birçok kişiye saç baş yoldurdu. Jedi: Survivor için güncellemeler çıkıyor, son güncellemeden sonra yeni bir hata bulundu. Oyunun Deluxe sürümünü alanlar veya ön sipariş edenler, bonus içeriklere sahipti. Yeni sorundan dolayı oyuncular söz konusu bonusların kaybolduğunu söylüyor.

Reddit’te hatadan etkilenen oyuncular mesajlar yazdı. Mesela bir oyuncu ekstra eşyalar bazen görünüyor, bazen görünmüyor şeklinde şikayette bulunmuş. Yine benzer başka mesajlar da var. Diğer bir oyuncu ise bonus içeriğin hiçbir şekilde oyunda yer almadığını belirtmiş. EA yaptığı açıklamada sorunun farkında olduğunu, konuyu araştırdığını ve en kısa zamanda çözüm sunacağını söyledi.

Star Wars Jedi Survivor

Respawn Entertainment, Star Wars Jedi Survivor için yama planı hazırladı. Geliştirici stüdyo daha fazla yamanın yolda olduğunu da söyledi. 2019’da çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı olan yeni oyun, ilk yapımdaki olaylardan 5 yıl sonrasını konu alıyor. Respawn, Star Wars Jedi serisini üçleme olarak tasarladı. Eğer planlarında aksilik olmazsa üçüncü ve final oyunuyla birlikte hikayeyi sonlandıracaklar. Bununla birlikte stüdyonun Star Wars evreninde geçen biri FPS diğeri strateji türünde olan iki projesi daha var ki, bu oyunlar daha geliştirme aşamasında ve isimleri belli değil.

Facebook Messenger artık Apple Watch’ta olmayacak