PUBG Survivor Pass 3: Wild Card çıktı!

PUBG Survivor Pass 3: Wild Card

PUBG Survivor Pass 3: Wild Card bugün PC için çıkışını gerçekleştirdi. PUBG Survivor Pass 3: Wild Card ile oyuna eklenen silahlar ve yeniliklerin hepsi haberimizde.

PUBG güncellemer ile yenilik sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz gün PC için PUBG Güncelleme #27 ile karşımıza çıkan firma, bugün de 3. Survivor Pass’i yayınladı. Yine ilk olarak PC oyuncularının beğenisine sunulan Survivor Pass ile birçok yenilik oyunculara sunuluyor.

PUBG Survivor Pass 3: Wild Card ile gelen yenilikler

Survivor Pass: Wild Card ile casus film temalı yeni kozmetik eşyalar oyunculara sunuluyor. Survivor Pass: Wild Card herkesin ücretsiz ödüller kazanmasını sağlıyor. Aralarında çeşitli yeni kozmetik eşyalar bulunan daha fazla ödül kazanmak isteyen oyuncular, 9,99 dolar karşılığında Premium Survivor Pass satın alabilir.

Fortnite 8.20 güncellemesi yayınlandı!

Premium Survivor Pass satın alanlar; Çiçek Baskılı Bombacı Ceketi’ni anında kazanıyor ve tamamladığı premium görevler ile ilave ödüllere erişebiliyor. Oyuncuların, yeni seviyelere ulaşıp ödüller ve kuponlar kazanarak pass’lerini tamamlamaları için 10 hafta gibi bir süre belirlenmiş. İndirime sunulan Survivor Pass: Wild Card etkinliği 4 Haziran’a kadar devam edecek.

PUBG Survivor Pass 3: Wild Card

Survivor Pass: Wild Card‘ın önümüzdeki hafta içerisinde Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına da sunulması bekleniyor. Muhtemelen bu platformlarda sunulduğunda son tarih Haziran ortasına kadar ötelenecektir.