PUBG Güncelleme 27 yayınlandı

PUBG Güncelleme 27

PUBG Güncelleme 27 bugün PC sahiplerinin beğenesine sunuldu. PUBG’ye gelen güncelleme ile oyuna yeni silah ekleniyor. Güncelleme ile ayrıca Survivor Pass 3: Wild Card da oyuna ekleniyor. İşte güncellemenin detayları.

PUBG güncellemeler ile PC sahiplerinin karşısına çıkıp yenilikler sunmaya devam ediyor. Battle Royale türünün atalarından olan PUBG şimdi de Güncelleme 27 ile karşımıza çıktı. MP5K silahının oyuna eklendiği güncelleme ile Survivor Pass 3: Wild Card da PUBG oyuncularının beğenisine sunuluyor.

PUBG Güncelleme 27 ile gelen yenilikler

MP5K yepyeni bir hafif-makineli tüfektir ve 9mm mermi kullanır. Vikendi’ye özel yeni ve küçük bir HMS olan MP5K, Vektor’un yerini alacak. MP5K atış mekanikleri Vector’e benzerlik gösterir, mermi başına daha çok hasarı destekler ancak daha düşük atış hızına ve DPS’e sahip.

Hindistan polisi PUBG oynayanları tutukluyor!

Bu HMS silah aynı zamanda daha çok mermi kapasitesine sahiptir ve 30 mermi kapasitesiyle başlar ve eklenti ile 40’a kadar yükselebilir.

Yeni silah MP5K özellikleri

  • Dakikada 900 mermi atabilen yüksek bir ateşleme hızına sahiptir ve geri tepmesi rahatlıkla kontrol edilebilir.
  • Taktiksel bir dipçiğin, farklı türden şarjörlerin, namlu eklentilerinin, kabzaların, lazer işaretçisinin ve elbette dürbünlerin kullanımına olanak sağlayan tüm eklentilere sahip.
  • Temel hasar değeri 33 olarak belirlenmiş.
  • Sadece Vikendi’ye özel.

Survivor Pass 3: Wild Card neler sunuyor?

10 hafta sürecek olan pass süresi boyunca kazanabileceğin 60’tan fazla ödülü içeren Survivor Pass 3: Wild Card çok yakında başlayacak. Yeni pass süresince, oyuncuların becerilerini sınayacak olan geliştirilmiş görevler ve görevleri gerçek zamanlı olarak takip etmeni sağlayacak oyun içi özellik, lobi ve arka plan müziği gibi unsurlar yer alacak.

PUBG Güncelleme 27