Apple Store’lar yeniden kepenk indiriyor!

Apple Store’lar yeniden kepenk indiriyor

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Omicron varyantı sonrasında bazı Apple Store’lar için yeniden kapanma kararı verildi.

Apple Store’lar yeniden kepenk indiriyor! Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Güney Afrika’da yeni bir koronavirüs varyantı tespit edilmişti. Bu yeni varyantın ismine ise Omicron denildi. Omicron varyantı, alınan tedbirlere rağmen çok kısa bir zaman dilimi içerisinde tüm dünyaya yayıldı. Bu süre zarfında eski varyantlara nazaran çok daha bulaşıcı olduğunu öğrendiğimiz Omicron, hem ülkeleri hem de önemli üst düzey şirketleri yeniden harekete geçirdi.

Apple Store’lar yeniden kepenk indiriyor!

Aşıların Omicron üzerinde daha az etkili olması hatırlatıcı dozların önemini ortaya çıkardı. Hatta Apple tarafından alınan bir karar da yeni koronavirüs varyantının ne derece tehlikeli olduğunu gözler önüne seriyor.

Apple Store’lar yeniden kepenk indiriyor

ABD merkezli teknoloji devi, hem Kanada’da hem de ABD’deki bazı fiziksel mağazalarını kapatma kararı aldı. Şimdilik bu kepenk indirme kararı bazı mağazalar için geçerli olsa da ilerleyen zamanlarda tüm mağazalarda uygulanabilir. 2 seneyi aşkın süredir uğraştığımız koronavirüs salgınında yeniden başladığımız yere gelmek oldukça üzücü.

Ancak yine de elimizde önemli enstrümanlar var. Bunlar tabii ki de maske, mesafe ve hijyen. Ayrıca aşı da oldukça değerli bir koz. Hatırlatıcı aşıların Omicron üzerinde yüzde 75’e kadar etkili olabileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu sebepten dolayı hem koronavirüse yakalanmamak hem de hafif atlatmak için aşı en önemli silahımız gibi gözüküyor.

Razer Productivity Suite: Pro Type Ultra klavye, Pro Click Mini mouse ve Pro Glide mousepad