TouchID teknolojisi iPhone 15 ile geri dönebilir!

iOS 15.1 ile gelen SharePlay nasıl kullanılır?

Apple bir döneme damga vuran TouchID teknolojisi için tekrardan kolları sıvamış durumda. İddialara göre yeni nesil TouchID teknolojisi iPhone 15 Pro modellerinde ekran altına gizlenmiş bir şekilde gelebilir. İşte detaylar.

TouchID teknolojisi iPhone 15 ile geri dönebilir! Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Apple, geçtiğimiz Eylül ayında yeni nesil iPhone modellerini tanıttı. Apple’ın tanıttığı yeni nesil iPhone modelleri, geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone 13 modelleriyle aynı kalibrede karşımıza çıktı.

iOS 15, iPhone kamerasında Gece Modunu devre dışı bırakmanıza izin verecek

Elbette yonga seti ve kamera tarafında bir takım iyileştirmeler mevcut fakat yeni nesil iPhone modellerinde öyle kayda değer bir yeniliğin olmadığını söyleyebiliriz.

Apple henüz iPhone 14 serisini yeni tanıtmış olsa da 2023 yılında çıkacak olan iPhone 15 modelleriyle ilgili ilk bilgiler şimdiden sızdırıldı.

Sızdırılan raporlara göre yeni nesil iPhone modellerinde Apple farklı bir güvenlik aşamasına adım atacak. UD Fingerprint ya da bildiğimiz ismiyle ekran altı parmak izi okuyucusu.

iphone ios güncellemesi

TouchID teknolojisi iPhone 15 ile geri dönebilir!

Hali hazırda Android tarafındaki üreticiler uzun bir süredir bu teknolojiyi kullanıyorlar. Günümüzde OLED ekranla satışa sunulan modellerin neredeyse hepsinde ekran altı parmak izi okuma teknolojisi bulunuyor.

iOS 15

Apple ise bu teknolojiye önümüzdeki yıl yani 2023 yılında geçmeyi planlıyor. Cupertino merkezli şirketin iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde FaceID’ye ek olarak ekran altı parmak izi okuma teknolojisine yer vereceği iddia ediliyor. Bekleyip göreceğiz.

Tesla, Küresel EV Pazarında ikinci sırada yer alabildi