The Boys 4. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

the boys 1

Dijital yayın sektöründeki önemli isimlerden biri olan Amazon, The Boys’un yeni sezonu için kolları sıvamış durumda. Peki fenomen dizinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

The Boys 4. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı! Amazon’un en popüler dizilerinden biri olan The Boys’un yeni sezonu için geri sayım devam ediyor. Dizinin kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso ve Chace Crawford gibi isimler yer alıyor. Garth Ennis’in aynı isimli eserinden uyarlanan Süper kahraman dizisi, Darick Robertson tarafından tasarlandı.

the boys

Hatırlanacağı üzere üçüncü sezonun finali bu yılın Mart ayında yayınlanmıştı. Bu final bölümünden sonra herkes 4. Sezonu beklemeye başladı. Peki 4. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte asıl merak edilen soru bu.

the boys

The Boys 4. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı!

Öncelikle şunu belirtelim. Dizi hayli popüler olduğu için Amazon daha 3. Sezon yayınlanmadan 4. Sezon onayını zaten vermişti. Yani dizinin devamının gelip gelmeyeceği ile ilgili bir sorun söz konusu değil.

the boys 1

Normal şartlarda dizinin 4. Sezon bölümlerinin önümüzdeki yıl Mart ayı gibi yayınlanması bekleniyordu. Fakat malum şartlarından ötürü bu tarihin birkaç ay geri sarkabileceği düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir raporda da The Boys’un yeni sezonu için 2023’nin ikinci çeyreği işaret edilmişti. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Samsung, büyük kapasiteli GDDR6W belleği piyasaya sürüyor