TikTok yemeklerini yiyebileceğiniz bir restoran açılıyor!

TikTok yemeklerini yiyebileceğiniz bir restoran açılıyor!

Şaşırtıcı derecede lezzetli görünen bir tarifin viral TikTok videosunu gördüyseniz, yakında yemeği kendiniz yapmak zorunda kalmadan deneyebilirsiniz. Mart ayından itibaren platform, ABD genelinde yüzlerce TikTokKitchen lokasyonunu açıyor. İşte detaylar.

Bloomberg’in bildirdiğine göre TikTok, söz konusu restoranları oluşturmak için Sanal Yemek Konseptleri ile birlikte çalıştı. Yaklaşık 300 lokasyonla başlayacaklar ve 2022’nin sonuna kadar 1.000’den fazla lokasyona genişlemeyi planlayacaklar. Virtual Dining Concepts daha önce YouTube megastarı MrBeast ile MrBeast Burger sanal restoranlarında çalışmıştı. Bu nedenle bu alanda kayda değer bir deneyime sahip olduklarınızı söylemek yanlış olmayacaktır.

TikTok yemeklerini yiyebileceğiniz bir restoran açılıyor!

Üç ayda bir değişecek olan TikTok Kitchen menüsü, platformun en büyük yemek trendlerinden bazılarını içerecek. İlk yemek grubu, pişmiş beyaz makarna (Google’ın 2021’in en çok aranan yemeği olduğunu söylüyor), bir burger ve makarna cipsi içeriyor.

TikTok, girişimden elde ettiği kar payını tariflerin yaratıcılarına ve platformda gelişen gıda yaratıcılarına vereceğini söyledi. Ancak hizmet, bir tarifi kopyalayıp viral hale getiren bir kullanıcının aksine, yemeklerin gerçek yaratıcılarını nasıl belirleyeceğini netleştirmedi. Açıkçası bunun mantıklı bir adım olduğunu söyleyebiliriz. Platformun yemekleri sosyal medyada inanılmaz popüler oluyor. Tek problem koronavirüsün varlığı. Olası bir kapanma durumunda restoranların ne olacağı belli olmaz. O zamana kadar platformun yemek restoranlarının ilgi göreceğini söylemek yanlış olmayacaktır. İlerde ülkemizde de bir şube açılabilir.

TikTok akış sistemi tamamen değişiyor: Yepyeni bir görünüm kazanacak