TikTok kullanıcı deneyimini değiştiriyor

TikTok kullanıcı deneyimini değiştiriyor

Bazı TikTok kullanıcıları akışlarında “Net Mod” isimli bir seçenek fark etmeye başladı. İşte bu değişiklik ile ilgili tüm detaylar.

Genellikle favori ve yorum düğmeleri gibi şeyleri ve videoyla ilgili diğer bilgileri gösteren UI kaplaması olmadan bir video izlemelerine olanak tanıyan özellik bazı kullanıcılara sunuldu. TikTok, TechCrunch’a şu anda özelliği test ettiğini doğruladı, ancak kaç kişinin özelliğe erişimi olduğu belli değil. Test grubundakiler, bir videoyu basılı tutarak ve ardından açılan menüdeki “Clear Mod” düğmesine dokunarak net mod isimli yeni seçeneğe erişebilir. Aynı yöntem, temizleme modundan çıkmak için kullanılabilir ve ayrıca sağ alt köşede sizi standart kullanıcı arayüzüne döndürecek bir düğme de mevcut.

TikTok kullanıcı deneyimini değiştiriyor

Clear Mode’u etkinleştirirseniz, tüm pencere kromu olmadan bir TikTok videosu zleyebileceksiniz, ancak sonraki videoya kaydırırsanız, kullanıcı arayüzü geri gelecek ve temizleme modunu yeniden etkinleştirmeniz gerekecek. Uygulama bu özellik ile gerçek tam ekran video deneyimi sunmayı hedefliyor.

TikTok’un bunu eklemesi, şirketin daha uzun videolara odaklandığına dair daha güçlü bir kanıtı. Geçen yıl içinde TikTok için maksimum süre sınırı bir dakikadan 10 dakikaya çıktı.  Modu daha uzun biçimli içeriğe odaklanacak şekilde tasarlamak, kasıtlı bir seçim olabilir. Ancak her seferinde yeni videoya geçildiğinde özelliği tekrar tekrar etkinleştirmek biraz problem teşkil edebilir. Sosyal medya uygulamaları arasında rekabet her gün daha çok kızışıyor.

Razer Barracuda Pro, oyun kulaklıkları kendine hayran bıraktıracak