Razer Barracuda Pro, oyun kulaklıkları kendine hayran bıraktıracak

razer

Razer, 2021’de piyasaya sürdüğü Barracuda X oyun kulaklığını baz alarak, yeni Barracuda ve Barracuda Pro ile ürün yelpazesini genişletiyor.

Hem çift kablosuz bağlantıya (bir USB-C dongle ve Bluetooth üzerinden 2.4GHz) odaklanan hem de mükemmel performans sağlayan iki seçenek ekledi. Barracuda Pro modeli için 249,99 ABD Dolar satış fiyatı bulunurken, düz modeli 159.99 dolar satış fiyatı bulunuyor. Kulaklıkların özelliklerine gelecek olursak başarılı aktif gürültü önleme, deri kulak korumaları, daha nefes alabilen bir dokuma kumaş ve daha güçlü, doğru ses sağlamak için yerleşik bir THX Akromatik ses amplifikatörü bulunuyor.

Barracuda Pro

Bu yeni modellerin her ikisi de daha büyük 50 mm sürücülere sahip (Barracuda X ve diğer birkaç Razer kulaklık, 40 mm sürücülere sahip) ve çıkarılabilir bir bom mikrofonu yerine, gürültü engelleme sunan hüzmeleme mikrofonları bulunuyor. Razer, aynı anda iki cihaza bağlanabileceğini ve gerektiğinde özel düğmesine iki kez dokunarak bunlar arasında geçiş yapabileceğinizi söylediği bu yeni modellerde SmartSwitch Dual Wireless özelliğini öne çıkarıyor.

Razer, oyun kulaklıklarıyla en iyiler arasındaki yerini sağlamış olsa da, üst düzey kulaklık alanında Bose, Beats veya Sony sadıklarını kazanmak söz konusu olduğunda hala kanıtlayacak çok şeyi var. Cihazda kullandıkları özel bir amplifikatör ve daha iyi kontrollerle kullanıcıların rahatını sağlayacak.

Xiaomi Pad 6 serisi 120W hızlı şarj özelliği ile gelecek