TikTok fenomeni Addison Rae Instagram’ı topa tuttu

tiktok 1

Büyük bir takipçi kitlesine sahip olan TikTok fenomeni Addison Rae Instagram ile ilgili çok ağır sözler söyledi. Ona göre TikTok en iyi sosyal medya platformu.

Sosyal medya platformlarını bazı insanlar çok severken bazıları da neredeyse hiç sevmez. Şimdilerde türeyen bir diğer grup ise sosyal medya şirketleri içerisinde ayrım yapabiliyor. Örneğin bunlardan bir tanesi olan TikTok fenomeni Addison Rae Instagram ve TikTok arasında büyük bir ayrım olduğunu söylüyor. Ona göre TikTok çok daha kaliteli bir platform.

TikTok insanlara kendisini ifade etme imkanı sunuyor

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesi olan TikTok son günlerin devi olarak biliniyor. Neredeyse her gün çok ciddi bir büyüme imkanı elde eden bu platform, Facebook ve türevlerini neredeyse geçmek üzere.

TikTok satılıyor

TikTok daha önceki haberlerde yer verdiğimiz üzere dünyanın en hızlı büyüyen sosyal medya platformu. Şimdilerde virüs salgını nedeniyle daha çok sağlık alanına yönelen platform, normal şartlarda eğlenceli videoların merkezi konumundaydı. Şimdilerde bu özelliğini başka konulara bıraktı. TikTok fenomeni olan bu genç kıza göre, TikTok her koşulda Instagram platformundan çok daha iyi.

Google Podcasts artık iOS’te kullanılabilir durumda!

Ona göre Instagram herkese kendini ifade etme özgürlüğü sunmasına rağmen bunu sadece fotoğraflar ile gerçekleştiriyor. Ancak TikTok bunu fotoğraflara ek olarak Ayrıca müzik ile yapabiliyor. Üstelik video çekerek müzik eklemek ona göre son derece keyifli. Genç TikTok fenomeni çekimler konusunda da öğlen vakitlerinde video çekmenin çok daha iyi görüntü sağladığını söylüyor.