Tik Tok fenomeni öldürüldü

Tik Tok Fenomeni

Sosyal medya platformları aracılığı ile işlenen cinayetlere bir yenisi daha eklendi. Tik Tok Fenomeni Şehmuz Özdemir reklam görüşmesi kurgusuyla kandırılarak öldürüldü.

Teknoloji ile beraber sosyal medya platformları insanoğlunun hem gelişim hem de iletimi açısından oldukça önemli hatta en önemli rolü üstleniyor. Sadece sosyal medya platformları üzerinden başlayan fikirler ile gelecek şekillenebiliyor ve bir yardım iletisi ile beraber hayatlar değiştirilebiliyor.

Ancak bu teknolojiyi kötüye kullananlar veya sosyal medyayı kötüye kullanarak suç ortamına çevirebiliyor. Bunlardan biri de son zamanlarda özellikle gençlerde kullanımı oldukça popüler olan Tik Tok uygulamasında yaşandı. Tik Tok fenomeni Şehmuz Özdemir reklam bahanesi ile çağrıldığı Antalya’da ormanlık alanda dövülerek öldürüldü.

Tik tok Fenomeni Şehmuz Özdemir
Tik tok Fenomeni Şehmuz Özdemir

Tik Tok Fenomeni Reklam Görüşmesi Vaadiyle Kandırıldı

Tik Tok‘un oldukça popüler olması nedeniyle reklam şirketlerinin merkezi konumunda yer alıyor. Şehmuz Özdemir‘e de reklam anlaşması teklifi ile iletişime geçildi.

Genç çocuk kötü amaçlı kurgudan habersiz anlaşma-para kazanma ümidi ile İstanbul’dan davet edildiği Antalya’ya gitti. Ailesine de reklam görüşmesi için gideceğini önceden haber vermişti. Antalya’ya reklam anlaşması heyecanı ile giden genç çocuk hayatından oldu.

Meizu17 Tasarım fotoğrafı yayınlandı

Antalya’da tanımadığı iki kişi ile buluşan genç çocuk daha sonra bu iki adamın arabasına bindi. Bu iki adam iddiaya göre Özdemir‘in iki yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği bir kızın abisi ve babasıydılar. İki adam Kepez‘de ormanlık bir alana götürerek genç çocuğu feci şekilde dövdü.

Çevredekilerin sağlık ekiplerine bildirmesi ile genç çocuk Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmış, abi ve baba ise yakalanarak tutuklanmıştı. 15 gün yaşam mücadelesi veren Şehmuz Özdemir ise hayata tutunamayarak yaşama veda etti.