Thodex kurucusu yakalanmak üzere: Çok yaklaştılar

Thodex kurucusu yakalanmak üzere yetkililer şirketin kurucusu olan Faruk Fatih Özer ile ilgili yeni bilgilere ulaştı. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün ayrıntılar.

Yapılan baskınlar sonrasında Thodex kurucusu yakalanmak üzere haberleri çıkmaya başladı. Aslına bakacak olursak bu iş tam olarak yılan hikayesine döndü. Öncelikle bilmeyenler için kısaca hatırlatalım. Kripto para borsası Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer birçok kişiyi dolandırıp siteyi kapatarak yurtdışına kaçtı.

Yaşananlar ile ilgili soru işaretleri devam ederken Faruk Fatih Özer didik didik aranıyor. şu anda kendisi ile ilgili kırmızı bülten çıkarıldı. Ancak yurt dışında olduğu için yakalanması açıkçası pek kolay değil. Hatırlayacağınız üzere Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın kendisi teslim olmasa yakalanmayacaktı.

Thodex kurucusu yakalanmak istemiyor

Ortaya çıkan son detaylara göre Thodex kurucusu hiç olmadığı kadar polislerin yakınında. Araştırmalarına devam eden özel ekipler Arnavutluk içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Arnavutluk vatandaşı olan E.H. polis soruşturmasından geçiyor.

Thodex kurucusu yakalanmak

Kendisi ile ilgili yapılan suçlamaları kabul etmeyen bu adam Fatih Özer’i tanımadığını söylüyor. Ancak kendisi ile ilgili suçlamalar Thodex kurucusuna yardım ve yataklık yaptığı yönünde. İfadesi alınan ancak hiçbir şey açıklamayan bu adam cezaevine gönderildi. Kullanıcıların para yatırma ve çekme işlemlerinde sorun yaşaması ile ortaya çıkan bu dolandırıcılık faaliyeti araştırılmaya devam ediliyor.

Kripto paralar tehlikeli açıklaması büyük tepki yarattı: Sakin ol şampiyon

Thodex kurucusu yakalanmak üzere. Kendisi ile ilgili 2 milyar dolarlık para ile kaçtığı söyleniyor. Ancak İçişleri Bakanı bu miktarın 108 milyon dolara olduğunu açıkladı. Henüz konu ile ilgili soruşturmalar kapanmış değil. Peki siz yaşanan bu olaylar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.