Thodex kripto para işlemlerine 4 – 5 gün ara verdi

Türkiye’de hizmet sunan yerli kripto para borsalarından Thodex, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada kripto para işlemlerine 4 – 5 gün ara verdiğini belirtti.

Son dönemde Türkiye’de hizmet veren kripto para borsalarının sayısı hayli arttı. Kripto paralara olan ilginin artması, borsa sayısının da hızlı bir şekilde artmasına zemin hazırladı. Elbette söz konusu devlet ya da banka güvencesinde olmayan bir kuruluş olduğunda insanların aklına pek çok soru işareti geliyor.

Geçtiğimiz gün Türkiye’de hizmet veren Thodex’te Dogecoin işlemlerinin yapılamadığına dair bazı iddialar vardı. Bu iddialar üzerine bazı kullanıcılar şirketin ofisine bile gitti. Fakat kimseleri bulamadılar.

Hal böyle olunca Thodex’te bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Ardından gece saatlerinde site bakıma alındı ve bu işlemin 6 saat süreceği belirtildi.

Thodex kripto para işlemlerine 4 – 5 gün ara verdi

6 saatlik süre sonunda da işlemler başlamayınca bu sefer başka bir açıklama daha geldi. Thodex’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Paylaşılan iletide de görüldüğü üzere Thodex 4 – 5 gün kripto para işlemi gerçekleştiremeyecek. Şayet borsa 4 – 5 gün sonra açılırsa da kullanıcıların güveni sıfırlanmış olacaktır.

Muhtemelen bu yaşanan olaylardan sonra kimse kripto varlığını Thodex’te tutmak istemeyebilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Bakalım 4 – 5 gün içerisinde Thodex söz verildiği gibi tekrardan açılacak mı?

Ethereum madenciliği bitiyor! İşte tarih