THODEX CEO’su hakkında bomba iddia: Yakalanacak mı?

THODEX CEO’su hakkında bomba iddia ortaya atıldı. Eğer söylenenler doğruysa onun kaçırdığı paraları geri toplaması neredeyse imkansız olacak. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Kısa bir süre önce kripto para borsasında vurgun yapan THODEX CEO’su hakkında bomba iddialar üst üste gelmeye devam ediyor. Özellikle şu son günlerde çok daha fazla haber ortaya çıktı. Peki eski CEO yakalanabilecek mi?

Ortaya çıkan son detaylar eski yerel yöneticiler ve mafya ile olan bağlantıları gösterdi. THODEX kurucusu Faruk Fatih Özer, aslında bu gruplarla uzun süredir bağlantı halinde. Yakalamamasının en önemli nedenlerinden birisi de bu. Hem eski yöneticiler hem de mafya onu korumaya devam ediyor.

THODEX CEO’su Arnavutluk polisi tarafından aranıyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin özel bir ekip kurarak Özer’i aradığı ifade edildi. Çok sıkı bir takip altında olan eski CEO henüz bulunamadı. Üstelik onun her geçen gün daha başka bağlantıları ortaya çıkıyor.

THODEX CEO’su hakkında

Ekipler birçok ülkede koordineli bir şekilde arama faaliyetlerini devam ettiriyor. Hatta Interpol de bu aramalarda rol oynuyor. Elbette çok daha sınırlı bir şekilde. Fakat THODEX CEO’su çok iyi bir şekilde korunuyor. Hatta gelen son detaylara göre kaldığı yerde teknolojik aletler bile kullanılmıyor.

Kripto para borsaları spekülasyona çok açık: Tek tweet yetiyor

THODEX kurucusu muhtemelen çok profesyonel bir ekip tarafından korunmaya devam ediyor. Aksi halde şimdiye kadar çoktan yakalanması gerekiyordu. Birçok kişiyi mağdur eden bu adamın mafya ve eski yöneticilerle bağları deşifre edilmezse bulunması çok daha zor olacak. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.