Microsoft Surface Duo 2 özelliklerini açıkladı

Microsoft Surface Duo 2 özelliklerini açıkladı

Microsoft akıllı telefon pazarında eskisi kadar aktif olmasa da Surface Duo modeliyle hala birşeyler yapmaya çalışıyor. Peki yeni modelde ne gibi özellikler yer alacak? İşte bu sorunun yanıtı.

Microsoft Surface Duo 2 özelliklerini açıkladı. Bilindiği üzere Microsoft akıllı telefon pazarındaki hakim isimlerden biri olabilmek için yoğun çaba sarf etti. Windows Phone ile bu uğurda büyük paralar batıran Microsoft sonunda pes ederek kabuğuna çevirdi.

Yine de Microsoft tam olarak akıllı telefon üretmeyi bıraktı diyemeyiz. Çünkü hala Surface Duo ile iyi kötü birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Nitekim önümüzdeki günlerde de yeni Surface Duo modeli resmiyet kazanacak.

Microsoft Surface Duo 2 özelliklerini açıkladı

Microsoft Surface Duo 2 özelliklerini açıkladı

Telefonun satışa çıkmasına sayılı günler kala Microsoft Surface Duo 2’nin bazı özelliklerini açığa çıkardı. Microsoft tarafından yapılan açıklamada telefonda Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 888 yonga setinin kullanılacağı belirtildi. 8GB LPDDR5 RAM ile gelecek telefonda 128GB / 256GB ve 512GB olmak üzere üç farklı depolama opsiyonu bulunacak.

Microsoft telefonun arka yüzünde 3’lü bir kamera kurulumuna yer veriyor. Arka yüzde 12MP’lik geniş açılı kameraya 12MP’lik telefoto ve 16MP’lik ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Surface Slip Pen 2 desteği de bulunan telefonda 4449 mAh’lık batarya ve 23W hızlı şarj desteği de mevcut.

Geçtiğimiz gün ön siparişe açılan telefonun fiyatı ise 1500 dolar.

Netflix Britney Spears belgeselini tanıttı işte detaylar