GoldexCoin battı mı? Kripto para borsasına ulaşılamıyor

GoldexCoin battı mı

Türkiye’de kullanılan yerli borsalardan GoldexCoin battı mı? Konuyla ilgili büyük soru işaretleri var. Hadi gelin detaylara daha yakından bakalım.

GoldexCoin battı haberleri bugün gündeme bomba gibi düştü. Hatırlayacağınız üzere kripto para borsasında firmaların bir bölümü battı. Can sıkıcı haberler nedeniyle borsalara olan güven azaldı. Thodex ile birlikte başlayan sirkülasyon hızlı bir şekilde devam etti. Kripto para dünyasında sular bir türlü durulmuyor.

VeBitcoin isimli bir diğer platform ise yine dolandırıcı platformlar listesindeki yerini almıştı. Bugünlerde soru işaretleri GoldexCoin üzerinde yoğunlaştı. Ne yazık ki bu platformlar küçük vurgunlar yapmıyor. Mesela Thodex yaklaşık olarak 3 milyar dolar vurgun yaptı. Cumhuriyet tarihinin en büyük vurgunu olarak değerlendiriliyor.

GoldexCoin battı haberleri doğru mu?

Ortaya çıkan son detaylara göre mükerrer işlemler ve sistemsel sorunlar nedeniyle bu borsa şu anda çalışmıyor. Yaptıkları açıklamada tüm varlıkların soğuk cüzdanlarda yer aldığı ve kesinlikle herhangi bir kayıp olmadığı ifade edildi.

GoldexCoin battı mı

Açıklamalara genel olarak bakıldığında sistemlerinin yeniden alım ve satıma açılacağı ifade ediliyor. Yani onlara göre herhangi bir dolandırıcılık faaliyeti söz konusu değil. Birçok kullanıcının parasının bu borsada olması endişe seviyesini daha fazla artırıyor. Kripto paraların ciddi düşüş yaşaması ile birlikte borsalar teker teker batmaya başladı.

Yerli kripto para borsası Vebitcoin işlemleri dondurdu!

Genel olarak bakıldığında kripto para teknolojisi gelecek vaat etse bile yine de bazı dolandırıcılar bundan faydalanmaya çalışıyor. Umuyoruz ki önümüzdeki günlerde benzer dolandırıcılık haberleri ortalıkta yine dolaşmaz.