The Witcher masa oyunu geliyor! İşte detaylar

The Witcher masa oyunu geliyor!

The Witcher serisi, video oyunları, romanlar ve bir TV dizisinin yanı sıra yakında çıkacak bir animeden oluşan dev bir yapım. Şimdi bu kadroya yeni bir ürün daha ekleniyor. Şirket, yayıncı Go on Board ile ortaklaşa The Witcher: Old World adlı bir masa oyunu yarattığını duyurdu.

The Witcher masa oyunu geliyor!

Masa oyunu, iki ila beş oyuncu için tasarlanan kartlı macera oyunu olacak. Oyun “Geralt of Rivia zamanlarından çok önce” gerçekleşen zamanlara odaklanıyor. Orijinal senaryoya bağlı şekilde oyunda Kurt Okulu, Ayı, Manticore ve Crane dahil olmak üzere büyücü okullarından birinde “acımasız eğitimi”  tamamlamanız gerekecek. Ardından profesyonel bir canavar avcısın rolünü üstleneceksiniz. Canavarlarla savaşabilecek, sözleşmelere kaydolabilecek ve hatta rakip okullardan gelen büyücülerle savaşabileceksiniz. Oyunun içindeki kart destesi, karadaki seyahat hızınızı etkilerken, yetenekler ve saldırılar için can puanlarını ve tetikleyicileri belirleyecek.

Go on Board halihazırda iki başarılı Kickstarter kampanyasına sahip. Şirketin kurucu ortağı Łukasz Woźniak tarafından tasarlanan yeni masa oyunu, yukarıda gösterildiği gibi karmaşık minyatürlere ​​sahip olacak. The Witcher için Kickstarter: Old World Mayıs ayında yayınlanacak. Ürünün satışa sunulması için ise tahmini tarih Nisan 2022’ye dayanıyor. Şimdiye kadar fiyatlar veya Kickstarter hedeflerinin herhangi biri henüz açıklanmadı. Ancak önümüzdeki aylarda oyunla ilgili tüm detaylar netleşecektir.

Witcher serisinin masa üstüne taşınması ilk kez gerçekleşmiyor. 2014 yılında, Fantasy Flight Games, The Witcher Adventure Game’i yayınladı. Portal Games’in kurucusu Ignacy Trzewiczek tarafından tasarlanan oyunun şu anda baskısı yok.

iOS 14 uygulamaları sildikten sonra bile kullanıcı verilerini saklıyor!