The Witcher 3. sezon fragmanı heyecanı arttırdı

The Witcher 3. sezon fragmanı heyecanı arttırdı

Netflix, Henry Cavill’in Geralt of Rivia olarak son dönüşüne bir göz atmamızı sağladı. Akış hizmeti, Cavill’i Beyaz Kurt olarak gösteren The Witcher üçüncü sezonu için bir teaser fragmanı yayınladı. İşte tüm detaylar.

Stranger Things dördüncü sezonda olduğu gibi Netflix, The Witcher’ın üçüncü serisini iki bölüme ayırmaya karar verdi. İlk cilt 29 Haziran’da yayınlanacak, geri kalanını görmek için 27 Temmuz’a kadar beklemeniz gerekecek. Şov yaratıcısı Lauren Schmidt Hissirch’in bu Aralık ayında bir röportajda Collider’a söylediği gibi, görsel efektler üretmenin zorlukları sezonu iki parçaya bölmeyi gerektirdi.

The Witcher 3. sezon fragmanı heyecanı arttırdı

Hayranlar için acı tatlı bir sezon yolda olabilir. Zira, Liam Hemsworth, dördüncü sezonda Cavill’in yerini alacak. Hemsworth’ün ne kadar başarılı olacağını söylemek için henüz çok erken, ancak role farklı bir şey katacağını tahmin edebiliriz. Esasında oyundan uyarlanan yapım ciddi anlamda hayrana sahip. Bir çok kişi seriyi ve oyunu çok fazla seviyor bu da diziyi çok önemli bir noktaya yerleştiriyor.

The Witcher yeni sezon ile birlikte çok daha fazla ayrıntının da eklenmesi bekleniyor. Üçüncü sezon bir çok ayrıntı içerecek ancak hayranlar için üzücü noktalara da sahip olacak. Başrol değişikliği genelde iyi karşılanmaz ancak bu seride nasıl bir etki edecek bekleyip göreceğiz. Dizinin yeni sezonu ile birlikte bir çok heyecanlı gelişme de yolda olacak diyebiliriz. Bu kapsamda yeni hikayeler ve daha fazlası da sunulacak.

Apple’ın karma gerçeklik gözlüğü 2 saatlik kullanım sunacak