Netflix ‘The Witcher: Blood Origin’ yeni fragmanı yayınlandı

Netflix 'The Witcher: Blood Origin' yeni fragmanı yayınlandı

25 Aralık’ta gelmesi planlanan en son Witcher yapımı hayranların odak noktasında. Şimdi Netflix, The Witcher: Blood Origin için yeni bir fragman paylaştı. İşte detaylar.

Yaklaşık iki dakika uzunluğundaki klip, şirketin geçen ay yüklediği teaser ile genişliyor. Netflix Blood Origin The Witcher hayranlarının uzun süredir beklediği yapımlar arasında yer alıyor. Kitaplardan ve oyunlardan bir hayran kitlesine sahip olan yapım dizi ile de oldukça parladı diyebiliriz. Yeni fragman da beklentileri yükeltti. Geralt ve Ciri’nin hikayesinden yaklaşık 1200 yıl önce geçen Blood Origin, hayranlara ilk witcher’ın yaratılışı hakkında daha fazla fikir vermeyi vaat ediyor.

Netflix 'The Witcher: Blood Origin' yeni fragmanı yayınlandı

Fragmana bakılırsa herkesin en sevdiği ozan, Scian’ın elf çetesinin istismarlarını ölümsüzleştirmek için Minnie Driver ile birlikte çalışacak. Driver, Eylül ayında The Witcher serisine katılacağını açıkladığında, karakterinin “Blood Origin’in geçmişi ile The Witcher’ın geleceği arasında bağlantı kurmada” çok önemli bir rol oynayacağını söylemişti. Blood Origin, Netflix’in The Witcher için bir belirsizlik döneminde geliyor. Şirket geçtiğimiz günlerde Henry Cavill’in şovun üçüncü sezonundan sonra Geralt of Rivia’yı oynamaya geri dönmeyeceğini duyurdu. Liam Hemsworth, dizide artık ana karakter olarak karşımıza çıkacak ancak beklentiler karşılanacak mı göreceğiz. Dizi çıktığı dönemden bu yana bir çok hayran elde etti ve çoğu kişi tarafından sevildi. Yeni oyuncu ile de bu durum devam edecek mi göreceğiz.

Xiaomi yakında zamanda masaüstü bilgisayar pazarına girebilir