Realme 11 görselleri sızdırıldı

Realme 11

Çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen Realme 11 ilk kez canlı görüntülendi. Sızdırılan görseller telefonun tasarımını gözler önüne serdi.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Realme, merakla beklenen yeni akıllı telefonu Realme 11’i önümüzdeki ay resmen tanıtacak. Şirket henüz tanıtımın gerçekleşeceği etkinlik için resmi bir tarih açıklamamış olsa da şu ana kadar gelen tüm bilgiler mayıs ayına işaret ediyor. Biz mayıs ayında düzenlenecek bu tanıtım etkinliği için beklerken, sızdırılan yeni bir görsel sayesinde telefonun tasarımı gözler önüne serildi.

Daha önce telefon için yayınlanan tanıtım görselleri, telefonun arka yüzünde daire şeklinde bir kamera bölmesinin yer alacağını göstermişti. Dün telefonu canlı olarak kullanımda gösteren ilk görsel sızdırıldı ve böylece bu daire şeklindeki kamera bölmesi de net bir şekilde görülmüş oldu. Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere Realme 11, şık arka kamera tasarımıyla dikkat çekiyor.

Sızdırılan bu görsellerden anlaşıldığı kadarıyla telefon keskin hatlara sahip ve oldukça büyük bir ekranla geliyor. Ancak bu ekranın standart modele mi ait olduğu yoksa Pro veya Pro+ modellerinden birinin mi olduğu bilinmiyor. Her üç modelin de aynı tasarımı kullanması bekleniyor ama ekran boyutları modelden modele değişebilir. Bu yüzden görseldeki Realme 11’nin standart model mi yoksa Pro modellerinden biri mi olduğunu ayırt etmek mümkün değil.

Ancak Realme’nin 11 serisinde üç farklı model sunacağı biliniyor. Hatırlarsanız Pro ve Pro+ modelleri kısa süre önce TENAA’dan sertifika alırken görülmüştü. Her iki model de henüz duyurulmamış bir MediaTek yonga seti kullanıyor ve 200 megapiksellik arka kameralarla geliyor.

Realme 11 1

Elon Musk bir günde 13 milyar dolar kaybetti