Mandalorian üçüncü sezonu ile heyecan uyandırdı

Mandalorian üçüncü sezonu ile heyecan uyandırdı

Mandalorian yeni sezonu ile hayranlarını mutlu edecek. İşte yeni sezonla ilgili tüm detaylar.

Disney+, ESPN ve ABC Network’teki NFL Wild Card Game sırasında The Mandalorian için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda Pedro Pascal’ın karakteri Din Djarin ve Grogu’nun yeniden bir araya gelip bir sonraki maceralarına çıktıklarını gösteriyor. Ayrıca fragmanda, 2. sezonun sonunda miğferini çıkardıktan ve yüzünü diğer insanlara gösterdikten sonra kendini kurtarmak için Mandalore gezegenine geri döndüğü de gösteriliyor.

Mandalorian üçüncü sezonu ile heyecan uyandırdı

Fragman ayrıca Grogu’nun önceki sezon Luke Skywalker ile Jedi Tapınağında antrenman yapmak için ayrıldıktan sonra Güç üzerinde daha iyi kontrol sergilediğini gösteriyor. Disney, geçen yılki D23 Expo’da gösteri için ilk teaser fragmanını yayınladı ve bize herkesin en sevdiği Star Wars ailesinin gerçekten de 3. sezon için yeniden bir araya geleceğini gösterdi. Şimdi bu yeni fragman bize Din ve Grogu’nun neyle karşılaşacağına dair bir fikir veriyor. Gelecek sezonun yayınlanmasını beklemek için fazla beklememiz gerekmeyecek. 3. sezon, 1 Mart’tan itibaren Mandalorian Disney+’ta izlenebilir olacak. Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yayın akışı devleri arasında rekabet son derece artmış durumda, bu sebeple Disney de kendi içeriklerinde daha fazla özgünlük sağlamaya odaklanmış durumda. Platform yeni sezon ile beklentileri aşacak diyebiliriz. Star Wars hayranlarının bu yeni sezon için ise pek beklemesi gerekmeyecek. Yakında üçüncü sezon yayınlanacak.

YouTube yeni reklam destekli akış hizmeti için çalışmalarına devam ediyor