The Mandalorian yeni sezonuyla geri döndü

the mandalorian

Sevilen Star Wars dizisi The Mandalorian, bugün yeni sezonuyla ekranlara geri döndü. 3. sezonun ilk bölümü Disney+’ta izleyici ile buluştu.

Disney+ platformunda izleyicilerle buluşan ve son yıllarda çıkan en başarılı Star Wars işlerinin başında gelen The Mandalorian dizisi, uzun bir aranın ardından yeni sezonuyla ekranlara döndü. Sevilen dizinin uzun süredir heyecanla beklenen 3. sezonunun ilk bölümü, bugün Disney+’ta izleyici ile buluştu.

Son olarak The Book of Boba-Fett dizisinde gördüğümüz Mandalorian ve koruması altına aldığı Grogu, yani Bebek Yoda, yeni sezonda da birlikte maceralarını sürdürüyor. Ancak ikili bu kez yalnız olmayacak. Katee Sackhoff’un hayat verdiği Bo Katan karakteri de dizinin üçüncü sezonunda önemli bir rol oynayacak. Mandalorian ve Grogu, Bo Katan ve diğer Mandalorianlarla birlikte Mandalore gezegeninde verilen savaşın parçası olacak.

The Mandalorian tanıtım

Mandalorian yeni sezonda Bo Katan ile birlikte Mandalore gezegenini yeniden Mandalorianlara kazandırmak için mücadele verecek. Hatırlayacağınız gibi Mandalorian, 2. sezonda Darksaber adlı efsanevi kılıcı ele geçirmiş, böylece Mandalore gezegenini yönetecek kişi olabileceğini göstermişti.

The Mandalorian’ın 2. sezonu ile 3. sezonu arasında yayınlanan The Book of Boba-Fett dizisini izlemeyenler, hikayenin tam olarak nasıl buraya geldiği konusunda bazı soru işaretleriyle karşılaşabilir. Bu yüzden yeni sezona başlamadan önce The Book of Boba-Fett dizisinde Mandalorian’ın da yer aldığı son üç bölümü izlemekte fayda var.

Elon Musk kendi “sansürsüz” ChatGPT’sini geliştiriyor