The Legend of Zelda: BotW 2 için yeni video

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 için yeni video

Nintendo Switch’in en çok beklenen oyunu The Legend of Zelda BotW 2 için yeni bir video yayınlandı. İşte detaylar.

Nintendo E3 2021 sunumunu geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere öyle bomba bir duyuru gelmedi. Bilindiği üzere Nintendo, Sony ve Microsoft artık bomba oyun duyurularını kendi gerçekleştirdikleri özgün etkinliklerde gerçekleştiriyorlar.

Nintendo’nun E3 2021 sunumundaki en can alıcı an ise yeni Zelda oyununa dair yayınlanan video oldu. Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

The Legend of Zelda: BotW 2 için yeni video

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 genel anlamda ilk oyunla benzer bir ortamda geçecek. Ayrıca grafiksel açıdan da öyle büyük bir gelişme olduğu söylenemez. Zaten Nintendo oyunlarında önceliğin grafikler olmadığını biliyoruz.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2‘de Link’in pek çok yeni özelliğe kavuştuğunu da görüyoruz. Oyunun çıkış tarihi ise şimdilik belli değil. Fakat 2021’de gelmeyeceği de kesin. Zaten Nintendo videonun sonuna 2022 ibaresini koymayı ihmal etmemiş. Fakat 2022’nin hangi bölümünde geleceği belli değil.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Nintendo bu yıl içerisinde yeni bir Switch sürümü çıkartabilir. En azından son söylentiler bu yöndeydi. Fakat henüz Japon konsol devinden somut bir adım gelmiş değil.

Realme Buds Q2, Aktif Gürültü Önleme ile yakında piyasaya çıkıyor