The Legend of Zelda: Skyward Sword Switch’e gelebilir!

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Nintendo Wii’nin popüler oyunlarından olan The Legend of Zelda: Skyward Sword’un Nintendo Switch için geliştirilmeye başlandığı iddia edildi. The Legend of Zelda: Skyward Sword 2019 başında Nintendo Switch’e gelebilir.

Nintendo, 2011 yılında Wii için The Legend of Zelda: Skyward Sword oyununu yayınlamıştı. En güzel Zelda oyunları arasında yer alan Skyward Sword’un bugün Nintendo Switch için çıkacağı iddia edildi. Eiji Aonuma‘nın iddialarına göre; Zelda Skyward Sword için kolları sıvanmış durumda.

The Legend of Zelda: Skyward Sword yeni bir oyun mu olacak?

Nintendo’nun baştan Skyward Sword’u yapacağını düşünmüyoruz. Muhtemelen Wii’deki görüntüler ve dokular yenilenip karşımıza sunulacak. Wii U’daki oyunlarını ısıtıp ısıtıp Switch’e sunan, uzun zamandır da yeni bir IP ile karşımıza çıkamayan Nintendo elindeki son kozları mı oynuyor acaba? Aslında bu olay o kadar da kötü değil.

Nintendo Switch 6.2.0 güncellemesi ile korsanın önüne geçiliyor!

Nintendo kültürünü bilmeyenler ve Zelda serisini oynamak isteyenler için yeni grafikler ile oyunların Switch’e gelmesi çok iyi. Mesela GameCube ve Wii U‘da yer alan, şahsen BoTW’dan sonra serinin en iyisi olan The Legend of Zelda: The Wind Waker‘ın Switch’e gelmesini dört gözle bekliyorum.

The Legend of Zelda: Skyward Sword

Ancak Nintendo eski oyunlardan çok yeni oyunlara da yönelmeli. Super Smash Bros. Ultimate ve Pokemon Let’s Go Nintendo Switch’i kısa bir süre daha götürür. Artık Metroid 4, Bayonetta 3, Luigi’s Mansion 3 ve 2D Super Mario Bros. gibi yapımlar görmemizin zamanı geldi.