The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 duyuruldu!

zelda

Nintendo, Switch’te satış rekorları kıran The Legend of Zelda: Breath of the Wild’ın devam oyununu duyurdu. İşte The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 hakkındaki ilk detaylar.

Nintendo’nun 2017 yılında satışa sunduğu Switch’in çıkış oyunları arasında yer alan The Legend of Zelda: Breath of the Wild gerek oynanışı, gerek hikayesi, gerekse de atmosferiyle ses getirmeyi başarmıştı. Satışa sunulduğu yıl pek çok otorite tarafından yılın oyunu seçilen The Legend of Zelda Breath of the Wild bir kez daha Switch’e konuk olmaya hazırlanıyor.

The Legend of Zelda Breath of the Wild devam oyunu geliyor

Nintendo’nun geçtiğimiz gün gerçekleşen E3 sunumundaki en büyük sürprizi The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 oldu. Açık konuşmak gerekirse kimse Nintendo’dan yeni bir Zelda oyunu duyurusu beklemiyordu.

Japon oyun devi hiç beklenmedik bir şekilde The Legend of Zelda Breath of the Wild 2’yi duyurdu. Oyun için kısa bir tanıtım videosu yayınlayan Nintendo yeni Zelda yapımının gelişim aşamasında olduğu mesajını verdi. Dilerseniz yayınlanan bu kısa videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası videodan birşeyler anlamak son derece güç. Ortaya yeni bir kötülüğün çıktığını görüyoruz fakat dinamikler hakkında yorum yapmak olanaksız. Bakalım yeni Zelda oyunu da ilk oyun kadar ses getirebilecek mi? Bunu muhtemelen 2020 yılında öğreneceğiz.

PES 2020 tanıtıldı! İşte detaylar