The Last of Us’ın Arkasındaki Stüdyo, Tek Kişilik Yeni Oyunlar Hazırlıyor

The Last of Us

Uncharted ve The Last of Us gibi popüler serilerin arkasındaki stüdyo olan Naughty Dog, birden fazla tek kişilik oyun üzerinde çalışıyor.

Jak, Uncharted, The Last of Us gibi başarılı oyun serilerini oyun dünyasına kazandıran stüdyo olan Naughty Dog, bugün oyun sektörünün en prestijli şirketleri arasında yer alıyor. Bu yüzden Naughty Dog’un yeni projeleri de heyecanla bekliyor. The Last of Us son yıllarda stüdyonun bir numaralı I.P.’si haline geldiği için stüdyo bu seriden yeni yapımlar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak görünen o ki Naughty Dog’un hazırlık aşamasındaki yapımları Last of Us projeleriyle sınırlı değil. Çünkü gelen son açıklamalar, stüdyonun birden fazla tek kişilik oyun üzerinde çalıştığını gösteriyor.

naughty dog

Last of Us serisinin yaratıcısı olan Neil Druckmann, bu hafta L.A. Times’a bir röportaj verdi. Naughty Dog’un başındaki isimlerden biri olan Neil Druckmann, stüdyonun gelecek planları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Naughty Dog’un “Last of Us stüdyosu”na dönüşmeyeceğini söyleyen Neil Druckmann, aksine şimdiden yeni tek kişilik oyunlar üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı. Druckmann, şimdilik bu yeni oyunlar hakkında herhangi bir detay paylaşmaktansa kaçındı.

Neil Druckmann’ın bu açıklamaları pek çok oyunsever tarafından memnuniyetle karşılanacaktır. Çünkü Last of Us serisi her ne kadar beğeni kazanıyor olsa da Naughty Dog’un elinden çıkmış yepyeni bir oyun görmek, pek çok oyunsever açısından daha heyecan verici bir gelişme olarak kabul edilecektir.

NVIDIA Hisseleri Yükselmeye Devam Ediyor