Naughty Dog Stüdyosu 30. Yaş Gününü Kutluyor

Naughty Dog 30. Yaş Gününü Kutluyor

Uncharted ve The Last of Us gibi popüler oyunların yapımından sorumlu olan Naughty Dog, oyun dünyasındaki 30. yılını düzenleyeceği etkinlikle kutlayacak.

Crash Bandicoot, Jak and Daxter ve Uncharted gibi popüler serileri oyun dünyasına kazandıran Amerikan oyun stüdyosu Naughty Dog, bu ay 30. yaş gününü kutluyor. 1984 yılında Andy Gavin ve Jason Rubin tarafından kurulan ve 2001 yılında Sony Computer Entertainment bünyesine katılan Naughty Dog, oyun dünyasının en prestijli stüdyoları arasında yer alıyor.

Naughty_Dog

Sony bünyesinde yer alan en etkili stüdyoların başında gelen Naughty Dog, özellikle popüler Uncharted serisi sayesinde PlayStation 3’ün başarısında önemli bir rol oynadı. Uncharted serisinde yakaladığı başarının ardından hazırladığı yeni oyunu The Last of Us‘la da büyük beğeni toplayan stüdyo, bu oyunuyla 2013 yılında birçok ödülün sahibi oldu. Şu sıralar The Last of Us’ı Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4’e taşımakla meşgul olan Naughty Dog, bir yandan Uncharted serisinin son oyunu olan A Thief’s End’i hazırlıyor.

Oyun dünyasında dolu dolu geçirdiği 30 yılı oyunseverlerle birlikte kutlayacak olan Naughty Dog, bugüne kadar hazırladıkları oyunları gözler önüne seren bir etkinlik düzenleyecek. 27 Eylül’de düzenlenecek olan bu etkinlik sırasında oyunların yapım aşamasından daha önce görülmemiş içerikler yayınlanacak.

PlayStation 4 Ağustos’ta da Xbox One’ı Geride Bıraktı