Galaxy Ring’in Çıkış Tarihi Belli Oldu

Galaxy Ring

Uzun süredir merakla beklenen Galaxy Ring’in çıkış tarihi belli oldu. Samsung ilk akıllı yüzüğünü çok yakında piyasaya sürecek.

Giyilebilir teknolojiler alanında en aktif şirketlerden biri olan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saat ve akıllı bileklik gibi ürünler çıkardıktan sonra şimdi de ilk akıllı yüzüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy Ring adını taşıyan ilk akıllı yüzüğünü u yılın başında Barselona’da düzenlenen MWC 2024 fuarında görücüye çıkaran Samsung, uzun süredir merakla beklenen bu yüzüğü nihayet piyasaya sürmeye hazır görünüyor.

Satış rakamlarıyla herkesi şaşırtan akıllı yüzük Oura Ring’in arkasındaki şirkete dava açan Samsung, bu süreçte istemeden de olsa Galaxy Ring’in çıkış tarihini de açıklamış oldu. Samsung’un mahkemeye sürdüğü belgelerde, Galaxy Ring’in ABD’de ağustos ayında satışa sunulacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy Ring 2

Böylece akıllı yüzüğün çıkış tarihi netlik kazanmış oldu. Samsung ilk akıllı yüzüğünü ağustos ayında kullanıcılarla buluşturacak. Hatırlarsanız daha önce sızıntılarda da akıllı yüzüğün yılın ikinci yarısında piyasaya sürüleceği söyleniyordu.

Galaxy Ring, aynı akıllı bilekliklerde olduğu gibi büyük ölçüde sağlık odaklı bir cihaz olacak. Galaxy Watch’taki sağlık özelliklerinin pek çoğuna sahip olması beklenen bu akıllı yüzük, akıllı saat özelliklerinden ise mahrum olacak. Akıllı yüzükte kalp atışı takibi, soluk takibi, uyku takibi gibi sağlık odaklı pek çok özellik bulunuyor.

Akıllı yüzük, boyuta göre değişen batarya kapasiteleriyle geliyor. 5, 6 ve 7 numaralı büyüklüklerde 17 mAh’lık bir batarya bulunuyor. 8, 9, 10 ve 11 numaranın batarya kapasitesinin ise 18.5 mAh olacağı görülüyor. En büyük model olan 12 numarada ise batarya kapasitesi 22.5 mAh olacak.

NVIDIA Hisseleri Yükselmeye Devam Ediyor