The Last of Us 3 için işe alımlara başlandı

The Last of Us 3

The Last of Us serisinin arkasındaki stüdyo olan Naughty Dog tarafından bu hafta yayınlanan ilanlar, The Last of Us 3 için işe alımların başladığını gösteriyor.

Son yılların en başarılı oyun serilerinden olan The Last of Us serisi, ikinci oyunuyla herkesi memnun edemedi belki ama satış rakamlarıyla bir kez Naughty Dog’un yüzünü güldürdü. Bu da stüdyonun seriyi devam ettirmesi için gerekli motivasyonu sağladı. Bu da yetmezmiş gibi bir de geçtiğimiz yıl yayınlanan The Last of Us dizisiyle birlikte serinin popülerliği bir anda tavan yapınca, yeni bir The Last of Us oyununun çıkması kaçınılmaz oldu. Nitekim bu hafta gelen haberler, Naughty Dog’un The Last of Us 3 için işe alımlara başlamış olabileceğini gösteriyor.

Naughty Dog bu hafta yeni bir proje için iş ilanları açtı. Bu iş ilanlarının hangi oyun için olduğu hakkında bir detay paylaşılmadı. Ancak iş ilanlarında belirtilen detaylar ve aranan nitelikler, bunun çok büyük ihtimalle The Last of Us 3 olduğunu düşündürüyor.

the Last of Us 3 1

Çünkü Naughty Dog tarafından yayınlanan yeni iş ilanlarında, halihazırda var olan yaratık ve canavar tasarımlarından yola çıkarak yeni yaratık konseptleri yaratabilecek tasarımcılar arandığı belirtiliyor. Bu da elbette akıllı The Last of Us serisini getiriyor. Çünkü bildiğiniz gibi The Last of Us evrenindeki zombiler sıradan tasarımlara sahip değil. Clicker’lar gibi ilginç tasarımlara sahip yaratıklarda bu evrende varlık gösteriyor. Bu yüzden Naughty Dog’un bu yeni iş ilanıyla, The Last of Us 3 için yeni yaratıklar tasarlayacak isimler aradığı düşünülüyor.

Apple akıllı telefon pazarında Samsung’un önüne geçebilir