Naughty Dog Uncharted 4’e Fazlasıyla Güveniyor

uncharted 4 a thiefs end listing thumb 01 ps4 us 09jun14

Bu yılın en merak edilen oyunlarından biri olan Uncharted 4 hakkında konuşan Naughty Dog, yeni oyuna ne kadar güvendiğini gösteren açıklamalarda bulundu.

Sony bünyesinde yer alan ve yıllardır PlayStation’a özel olarak geliştirdiği oyunlarla Sony’nin oyun konsollarının başarısında önemli bir rol oynayan Naughty Dog stüdyosu, Uncharted 4: A Thief’s End‘le bu başarıyı tekrarlamaya hazır görünüyor. Oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Uncharted serisinin yeni oyunu için meraklı bekleyiş devam ederken stüdyo tarafından yapılan açıklamalar, stüdyonun yeni oyuna fazlasıyla güvendiğini gösterdi.

Uncharted_4

2015’in en merak edilen oyunları arasında yer alan Uncharted 4: A Thief’s End hakkında açıklamalarda bulunan Naughty Dog yetkilisi Bruce Straley, yeni oyunu geliştirirken sürekli nasıl daha iyi olabileceklerini sorguladıklarını ve önceliklerinin seriye ve renkli karakterlerine yakışır eğlenceli maceralar yaratmak olduğunu belirtti. Yeni oyundaki hedeflerinin oyunseverlere olabilecek en iyi Uncharted deneyimini sunmak olduğunu belirten Straley, amaçlarına ulaştıkları taktirde seriyi yeni bir nesile taşıyacak eşsiz bir oyunun ortaya çıkacağını belirtti.

PlayStation 4’e özel olarka hazırlanan Uncharted 4: A Thief’s End’in bu yılın sonbahar aylarında kullanıcılarla buluşması bekleniyor olsa da, oyun için henüz resmi bir çıkış tarihi açıklanmış değil.

Samsung Galaxy S6 Tamamen Metal Olmayacak