The Last of Us Remastered Uncharted 4’e Katkı Sağladı

The Last of Us Remastered Uncharted 4e Katkı Sağladı

The Last of Us Remastered’la PlayStation 4’e geçiş yapan Naughty Dog, bu oyun üzerindeki çalışamlarının Uncharted 4’e de katkı sağladığını açıkladı.

PlayStation’ın en önemli oyunları arasında yer alan Uncharted serisinin yapımından sorumlu olan Naughty Dog stüdyosu, PlayStation 3’e özel olarak hazırladığı yeni oyunu The Last of Us‘ı geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüş ve kullanıcılardan büyük ilgi görmüştü. Oyunseverlere sunduğu etkileyici hikaye ve eşsiz hayatta kalma deneyimiyle öne çıkan The Last of Us, büyük başarı yakaladı ve 2013’ün en sevilen oyunları arasınde yerini aldı.

Uncharted_4

The Last of Us‘ın yakaladığı bu başarının ardından oyunu Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 4’e taşımaya karar veren Naughty Dog, PlayStation 3’ün sınırlı donanımsal özelliklerinin ötesine geçmeye hazırlanıyor. PlayStation 4 kullanıcılarına bu ayın sonunda sunulacak olan The Last of Us Remastered‘la beraber stüdyo da yeni nesil konsollara geçiş yapmış oldu.

Üstelik Naughty Dog yöneticisi Arne Meyer’ın son açıklamalarına bakılacak olursa The Last of Us Remastered için yürütülen çalışmalar, yeni Uncharted oyununa katkı sağlamış. Geçtiğimiz aylarda resmi olarak açıklanan Uncharted 4: A Thief’s End üzerinde çalışmaya devam eden stüdyo, The Last of Us’ı PlayStation 4’e taşıyarak 1080p çözünürlük ve 60 fps sunma konusunda deneyim kazandıklarını açıkladı.

Xbox One Japonlara Özel Yeni Oyunlar Hazırlıyor