The Last of Us sadece iki sezon sürebilir

The Last of Us dizisi

Heyecanla beklenen The Last of Us dizisinin başlamasına kısa bir süre kala, dizinin geleceğine dair önemli bir açıklama yapıldı.

Bugüne kadar bir video oyundan uyarlanan belki de en dikkat çekici yapım olan The Last of Us dizisi, bu ay izleyici ile buluşacak. Bugüne kadar birbirinden başarılı işlere imza atan HBO kanalı tarafından hazırlanıyor olmasıyla heyecanımızı daha da katlayan dizi, 15 Ocak’ta izleyici ile buluşacak.

Biz artık dizi için gün sayarken, dizinin yaratıcılarından gelecek planlarına dair önemli bir açıklama geldi. Dizinin yaratıcıları olan Neil Druckmann ve Craig Mazin, The Hollywood Reporter’a verdikleri röportajda yaptıkları açıklamalarla, dizinin sadece iki sezon sürebileceğinin sinyallerini verdiler.

Bir başka HBO dizisi olan Game of Thrones’a gönderme yapan ikili, uyarlandığı kitaplardaki malzeme bittikten sonra da devam eden Game of Thrones’u örnek göstererek kendilerinin böyle bir şey yapmayacağını, oyunlardaki hikaye tamamlandığında dizinin biteceğini söyledi. Dizi, oyuna sadık kalan bir uyarlama olacağı için ilk sezonun ilk oyunu, ikinci sezonun da ikinci oyunu işlemesi bekleniyor. Bu da dizinin ikinci sezonun ardından ekranlara veda edebileceği anlamına geliyor.

the last of us 2

The Last of Us dizisinde Joel’e, The Mandalorian dizisinin de başrolü olan başarılı oyuncu Pedro Pascal hayat veriyor. Ellie’yi ise Game of Thrones dizisindeki Lyanna Mormont rolüyle çıkış yapan genç oyuncu Bella Ramsey canlandırıyor.

The Last of Us, oyun severleri ölümcül bir salgın sonrası insanların mutasyon geçirerek yamyamlaşmış canavarlara dönüştüğü distopik bir geleceğe götürüyor. Oyun, Ellie adında genç bir kızı hem insanlardan hem de bu canavarlardan koruyarak milislerin karargahına götürmesi istenen Joel karakterine odaklanıyor. Haftalar önce ısırılmış olmasına rağmen dönüşüm geçirmemesiyle insanlık için umut olan Ellie ve Joel’un yolculuğu, ikili arasında sürpriz bir baba-kız ilişkisi ortaya çıkmasını sağlıyor.

1899 izleyicilerine Netflix’ten kötü haber