The Last of Us’ın 5. bölümü normalden erken yayınlanacak

The Last of Us 2. sezon

Büyük ilgi gören The Last of Us’ın önümüzdeki hafta yayınlanacak 5. bölümü, beklenenden önce izleyiciler ile buluşacak.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan The Last of Us’ın uzun süredir heyecanla beklenen dizi uyarlaması, 15 Ocak’ta izleyici ile buluştu. Game of Thrones, The Sopranos, Succession gibi birbirinden başarılı işlere imza atan HBO kanalının hazırladığı dizinin şu ana kadar dört bölümü yayınlandı. Dün gece dördüncü bölümünün izleyici ile buluşmasının hemen ardından beşinci bölümün fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan bu fragman, yeni bölüm hakkında ilginç bir detayı da gün yüzüne çıkardı. Şimdiden sağlam bir hayran kitlesi oluşturan dizinin hayranları, heyecanla bekledikleri yeni bölüme normalden önce kavuşacak.

Bildiğiniz gibi Last of Us’ın yeni bölümleri, ABD’de kablolu kanalı HBO’da ve HBO Max’te pazar geceleri yayınlanıyor. Ancak önümüzdeki Pazar günü ABD’de her yılın en çok izlenen yayını olan Superbowl maçı olacağı için Last of Us’ın yeni bölümü normalden önce yayınlanacak. Böylece yeni bölümün Superbowl ile çakışmasının önüne geçilecek.

The Last of Us’ın 5. bölümü, HBO Max’te cuma gecesi yayınlanacak. HBO’daki yayını ise her zaman olduğu gibi pazar gecesi gerçekleşecek. Ancak HBO Max’te cuma gecesi yayınlanacak olması, diğer bölgelerde de ilk yayınının cuma gecesi gerçekleşeceğini gösteriyor. Bildiğiniz gibi sevilen dizi ülkemizde BluTV’de izleyici ile buluşuyor.

The Last of Us 2. sezon ile geri dönecek

the last of us 2

Daha ilk bölümünden itibaren milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran dizi, daha şimdiden 2. sezon onayını almış durumda. Hatırlarsanız HBO, 2. bölümün yayınlanmasının ardından dizinin yeni sezon onayı aldığını resmen duyurmuştu.

The Last of Us, ölümcül bir mantar salgını sonrası insanların mutasyon geçirerek yamyamlaşmış canavarlara dönüştüğü distopik bir gelecekte geçiyor. Dizi, Ellie adında genç bir kızı hem insanlardan hem de bu canavarlardan koruyarak milislerin karargahına götürmesi istenen Joel karakterine odaklanıyor. Haftalar önce ısırılmış olmasına rağmen dönüşüm geçirmemesiyle insanlık için umut olan Ellie ve Joel’un yolculuğu, ikili arasında sürpriz bir baba-kız ilişkisi ortaya çıkmasını sağlıyor.

Amerika üzerinde uçan Çin balonu panik yarattı