The Last of Us 2. Sezon 2025’e Kaldı

The Last of Us 2. sezon

The Last of Us dizisinin dönüşünü sabırsızlıkla bekleyenlerin korktuğu oldu. Heyecanla beklenen The Last of Us 2. sezon, 2025’e kaldı.

Oyun dünyasının en sevilen serilerinden biri olan The Last of Us’ın uzun süredir heyecanla beklenen dizi uyarlaması, bu yılın başında izleyici ile buluştu. Bugüne kadar pek çok başarılı işe imza atan HBO kanalının hazırladığı dizi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından beğeniyle karşılandı. Dizi, oyunun hayranlarını da memnun ederek bir nevi zoru başardı.

Dizinin beğeniyle karşılanması izlenme rakamlarına da yansıdı. The Last of Us, izlenme rakamlarıyla House of the Dragon’ı bile geride bırakarak HBO’nun Game of Thrones’tan beri en çok izlenen dizisi oldu. İlk sezon finalinin ardından gözler 2. sezona çevrildi. Daha ilk sezonun başında HBO’dan resmi onayı alan The Last of Us 2. sezon için zaman kaybetmeden hazırlıklara başlandı. Bu yüzden 2. sezonun 2024’e yetişmesi için her şey hazır görünüyordu. Ancak Hollywood’da bir anda grevler patlak verince işler sarpa sardı. Çekim takvimi aylarca ileri atılmak zorunda kaldı. Böyle olunca yayın tarihinin de kayda değer ölçüde ertelenmesinden korkuluyordu. Nitekim öyle de oldu.

The Last of Us yaratıcıları iyi haberleri duyurdu

HBO ve dijital platformu MAX, dün bir tanıtım videosu yayınlayarak önümüzdeki dönemde gelecek dizilerini tanıttı. House of the Dragon ve True Detective gibi dizilerin yeni sezonlarından görüntüler içeren bu tanıtım videosu, The Last of Us 2. sezonun yayın tarihini de ortaya çıkardı. Bu video aracılığıyla paylaşılan yayın tarihi, The Last of Us 2. sezonun 2025’e kalacağını resmileştirmiş oldu.

OnePlus 12 Resmen Tanıtıldı