Taylor Swift sosyal medyayı salladı

Taylor Swift sosyal medyayı salladı

Taylor Swift yaptığı açıklamalar ile sosyal medyayı salladı. İşte tüm detaylar.

Taylor Swift, medyanın sürekli “kadınları birbirine düşürme” ihtiyacından dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyledi. 33 yaşındaki  pop yıldızı, Mart ayında devasa Eras Turunun Kuzey Amerika ayağına çıktı. Aylar sonra 42 yaşındaki Beyoncé, Rönesans dünya turuna başladı. Her iki rekor kıran tur da bu yazın popüler kültürünün canlanmasına öncülük ettiği için kutlanırken, medyada ve hayranlar arasında hâlâ ikisi arasında önemli miktarda karşılaştırma yapılıyor.

Taylor Swift sosyal medyayı salladı

Taylor Swift, Time dergisine 2023 Yılının Kişisi kapak hikayesi için verdiği yeni röportajda, “Bu yaz çok fazla stadyum turu vardı ama karşılaştırılan sadece ben ve Beyoncé’ydi” dedi. “Açıkçası, söz konusu iki sanatçı bu tartışmaya katılmayı reddetse bile, iki kadını birbirine düşürmek medya ve stan kültürü için çok kazançlı ancak acınası” diye ekledi. Geçtiğimiz hafta (30 Kasım) Swift, Beyoncé’nin Rönesans Turu filminin Londra galasına katıldı. Time dergisi 6 Aralık Çarşamba günü Swift’in 2023 Yılın Kişisi seçildiğini duyurdu.

Aralarında Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Kral III. Charles, canlı aksiyon Barbie filmi ve Vladimir Putin’in de bulunduğu güçlü bir aday listesi arasından seçildi. Sosyal medyanın kadınları birbirine düşürme çabası genç şarkıcının tepkilerini topladı. Son yıllarda ciddi bir hayran kitlesi elde eden Swift bu başarısına devam etmeyi hedefliyor. Ancak medyanın polemiklerine düşmek istemiyor.

iPhone 16’ların Pilleri Çin’de Değil Hindistan’da Üretilecek