Assassin’s Creed Rogue PC’ye Taşınıyor

Assassins Creed Rogue PCye Taşınacak

Geçtiğimiz yılın son aylarında PlayStation 3 ve Xbox 360’a yönelik olarak piyasaya sürülen Assassin’s Creed Rogue’nün PC’ye ne zaman taşınacağı belli oldu.

Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Assassin’s Creed geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürülen Assassin’s Creed Unity‘le yeni nesile taşınmış, fakat eski konsol kullanıcılarını da unutmayan Ubisoft Xbox 360 ve PlayStation 3’e yönelik olarak hazırlanan Assassin’s Creed Rogue‘yü de aynı dönemde satışa sunmuştu.

assassin_s_creed_rogue_by_sgo_manator-d7uey6r

Yeni nesil konsol kullanıcıları tarafından beğeniyle karşılanan Assassin’s Creed Unity aynı anda PC kullanıcılarının beğenisine de sunulmuş olsa da, Assassin’s Creed Rogue oynamak isteyen PC kullanıcılarının beklemesi gerekti. Assassin’s Creed Rogue‘nün 2015’in başında satışa sunulacağı söylenen PC versiyonu hakkında Ubisoft bir süredir sessiz kalmış olsa da, bir oyun firması tarafından paylaşılan yeni bilgiler PC versiyonunun ne zaman çıkacağını ortaya çıkarmış oldu.

Çek Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren oyun parekendicisi Playman tarafından yayınlanan yeni bir liste, Assassin’s Creed Rogue‘nün merakla beklenen PC versiyonunun Nisan ayında satışa sunulacağını gösterdi. Ubisoft’un Avrupa’da geçen oyunları için birlikte çalıştığı Playman’in Fransız oyun devine yakınlığı göz önüne alındığında, bu çıkış tarihinin gerçeği yansıttığına kesin gözüyle bakılıyor.

Assassin’s Creed serisine öncelik vermeye devam eden Ubisoft, Rogue’nün PC versiyonunun yanı sıra serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Victory üzerinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Telefonlar İçin Windows 10 Henüz Hazır Değil