Minecraft’ın PlayStation 4 Versiyonu Neredeyse Hazır

Minecraftın PlayStation 4 Versiyonu Neredeyse Hazır

Minecraft’ın PlayStation 4 versiyonu hakkında konuşan 4J Studios, oyunun yapımında neredeyse sona gelindiğini ve oyunu Sony’e gönderdiklerini açıkladı.

Bağımsız oyun stüdyosu Mojang tarafından geliştirilen ve 2011 yılında piyasaya sürüldüğü günden beri hızla yayılarak dünyanın en popüler oyunları arasına girmeyi başaran Minecraft, çok yakında yeni nesil konsollara da taşınacak. Oyunun konsol sürümlerinin geliştirilmesinden sorumlu olan ve şu sıralar Xbox One ve PlayStation 4 versiyonları üzerinde çalışan 4J Studios, Minecraft‘ın PlayStation 4 versiyonunun neredeyse hazır olduğunu duyurdu.

Minecraft_PlayStation4

Konuyla ilgili Twitter üzerinden bir açıklama yayınlayan 4J Studios, Minecraft‘ın PlayStation 4 versiyonunun neredeyse tamamlandığını ve son testlerin yapılması için Sony’e gönderildiğini duyurdu. 4J Studios oyunun ne zaman piyasaya sürüleceğini açıklamamış olsa da, hem PlayStation 4 versiyonunun hem de Xbox One ve PlayStation Vita versiyonlarının bu ay içerisinde oyunseverlere sunulması bekleniyor. Öte yandan Xbox One ve PlayStation Vita versiyonları için çalışmaların sürdüğü ve bu versiyonlardaki pürüzlerin giderildiği belirtiliyor.

Rise of the Tomb Raider Xbox One’a Özel Olacak