The Falcon and The Winter Soldier 1. bölüm yayınlandı

The Falcon and the Winter Soldier gelmeden önce okumanız gereken çizgi romanları listeledik

Marvel sinematik evreninde geçen 2. dizi olan The Falcon and The Winter Soldier için 1. bölüm yayınlandı. İşte konunun detayları.

Disney+ için hazırlanan dizilerden biri olan The Falcon and The Winter Soldier’ın merakla beklenen ilk bölümü yayınlandı. Hatırlanacağı üzere yaklaşık olarak 15 gün önce WandaVision dizisi final bölümüyle ekranlara gelmişti.

WandaVision’dan 2 hafta sonra da The Falcon And The Winter Soldier’ın ilk bölümü izleyiciyle buluştu. Merak edenler için hemen belirtelim. The Falcon And The Winter Soldier zaman çizelgesi bakımınından WandaVision’dan önce geçiyor. Zaten Disney’in planı da ilk olarak bu diziyi yayınlamaktı. Fakat araya giren pandemi süreci, WandaVision dizisinin büyük bir bölümünün çekilmiş olması gibi etkenler, işleri değiştirdi.

The Falcon and The Winter Soldier 1. bölüm yayınlandı

Dizi genel olarak Captain America’nın gidişi ve kalkanı kimin kullanacağı üzerine şekillendirilmiş durumda. İlk etapta yeni Captain America Falcon gibi gösterilse de bu durumun farklı bir şekilde yansıtıldığını göreceğiz.

Dizinin ilk bölümüne gelecek olursak, izleyiciden genel anlamda olumlu tepkiler aldığını söyleyebiliriz. Dizinin şu anda iMDB puanı 8.7 ki bu da hayli yüksek bir puan.

Hatırlanacağı üzere WandaVision’ın ilk hafta sonrasındaki puanı 7’nin altındaydı. Şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Bu dizi WandaVision’a oranla çok daha aksiyon odaklı bir yapım. Yani Marvel sinematik evrenini daha çok yansıtan bir içerik diyebiliriz.

Mars’ta su bulundu! Bu sefer gerçekten buldular!