Captain America Civil War’dan Yeni Posterler

Avengers1

Mayıs ayının yaklaşması ile Captain America Civil War’daki saflar sıklaşıyor. Teamcap takımına ait yepyeni posterler yayınlandı. 

2016 yılının Batman V Superman: Dawn of Justice’si ile birlikte en çok beklenen filmi olan Captain America Civil War, SuperBowl’daki “United We Stand, Divided We Fall (Birlikte Güçlüyüz, Bölündüğümüzde Düşeriz)” teaser’ı ile beklentilerimizi artırmıştı.

Disney Studios ve Marvel’ın ortak harikası olan Captain America Civil War, süper kahramanlar için kayıt yasasını savunan Iron Man (Robert Downey Junior) ve buna, şiddetle (kelimenin tam anlamıyla) karşı çıkan Captain America (Chris Evans) tarafları karşı karşıya geliyor ve Marvel evreninde, kahramanlar arasında “İç Savaş” yaşanıyor.

3018126 cap character 1sht captain v5 lg

Capyain America’nın tarafında bulunan Scarlet Witch, Ant-Man, Winter Soldier, Hawkeye ve Falcon karakterlerine özel posterler, dün itibariyle Kuzey Amerika’daki sinema salonlarının duvarlarında kendine yer buldu.

Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd, Frank Grillo, Tom Holland, William Hurt ve Daniel Brühl gibi göz kamaştırıcı oyunculardan oluşan bir kadroya sahip olan ve Avengers 2.5 olarak tanımlayabileceğimiz film, 200 milyon dolarlık bütçeyle  Anthony ve Joe Russo kardeşlerinin yönetmenliğine emanet edildi.

Captain America: Civil War, 6 Mayıs’ta tüm dünyada 3D ve IMAX 3D formatlarında gösterime girecek.

3018127 cap character 1sht falcon v2 lg
Falcon

 

3018128 cap character 1sht hawkeye v2 lg
Hawkeye
3018129 cap character 1sht switch v2 lg
Scarlet Witch

 

3018130 cap character 1sht wsoldier v2 lg
Winter Soldier (Bucky Barnes)