Disney+ duyuruldu! İşte Disney+ yer alacak olan içerikler!

Disney+

Netflix’teki Marvel yapımlarını iptal ettiren Disney, bugün kendi dizi/film servisi olan Disney+’ı duyurdu. Peki, Disney+ servisinde hangi içerikler yer alacak ve aylık ücreti ne kadar olacak?

Marvel’ın Netflix yapımları geçtiğimiz aylarda bir anda iptal edilmişti. Bu içeriklerin Disney’in yakında tanıtacağı dizi/film servisine geçeceği için Netflix’ten iptal edildiği tahmin edilmişti. Bugün ise Walt Disney beklendiği gibi kendi dizi/film servisi olan Disney+’ı duyurdu. İlk olarak Amerika’da hizmet verecek olan Disney Plus, 12 Kasım 2019 tarihinde yayın hayatına başlayacak.

Disney+’ta hangi içerikler olacak?

Aylık 6,99 dolardan başlayan fiyatlardan kullanıma sunulacak olan bu serviste; Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic’in içerikleri yer alacak. Platformda ilk etapta 25’ten fazla orijinal dizi ve 10 orijinal film yer alacak.

Netflix Türkiye 7,99 TL’lik mobil planı kullanıma sundu!

Disney’in bu hizmetinin akıllı TV’lerin ve mobil cihazların yanında PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’e geleceğini belirtelim.

Marvel Studios

The Falcon ve The Winter Soldier temalı dizi, WandaVision ve Marvel evreninde yer alan diğer karakterlerin oluşturduğu bir dizi.

Walt Disney Animation Studios:

Into the Unknown: Making Frozen 2

Pixar Animation Studios:

Toy Story’i baz alan yeni bir animasyon serisi.

Disney Television Animation:

The Phineas and Ferb Movie

Diğer içerikler

The Simpsons’in tüm 30 sezonu da bu platform üzerinde yer alacak. Artık The Simpsons için Disney’e özel oldu diyebiliriz.