The Callisto Protocol bu modla daha ölümcül oluyor

123 44

The Callisto Protocol ilk duyurulduğu zaman büyük beklentiye neden olmuştu. Çünkü Dead Space’i geliştiren ekibin yeni oyunuydu. Geçtiğimiz aralık ayında piyasaya sürülen yapım içeridği teknik problemlerden dolayı oyuncular tarafından topa tutuldu. Geliştirici ekip, The Callisto Protocol’ü düzeltmek için güncellemeler çıkarıyor. Bununla birlikte oyun için yeni içerikler yayınlıyor ki, Contagion da bunlardan biri. Peki Contagion eklentisinde neler var? Oyuna yeni ne ekleniyor? İşte detaylar…

Contagion eklentisiyle birlikte Black Iron Hapishanesi her zamankinden daha ölümcül hale geliyor diyebiliriz. Contagion’ta yeni bir oyun modu, 14 farklı yeni ölüm animasyonu ve Watchtower Skin’leri yer alıyor. Eklentide en önemli yenilik ise Contagion modu.

Bu modla birlikte The Callisto Protocol‘de düşmanlar daha güçlü oluyor, kaynaklar sınırlı hale geliyor ve istediğiniz zaman oyunu kaydedemiyorsunuz. Oyunda ilerlemek için taksiksel olarak savaşmanız ve cephanenizi akıllı kullanmaız gerekiyor. Öldüğünüz zaman otomatik kayıt noktasından başlıyorsunuz. Contagion DLC’si PC, PlayStation ve Xbox için mevcut. Season Pass aldıysanız bu eklenti otomatik olarak geliyor, eğer Season Pass yoksa ayrıca satın almanız lazım.

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol, Unreal Engine 4 ile geliştirildi. Görsel bakımdan oldukça muhteşem duran oyun, çıktığında optimizasyon sorunuyla şikayet edildi. Üst düzey donanıma sahip sistemlerde bile FPS düşüyordu. Takılmalar, düşük FPS, bununla birlikte oyun içindeki problemler The Callisto Protocol’ün oynanışını oldukça zorlaştırıyordu. Geliştirici Striking Distance Studios duruma müdahale edip kısa sürede performans güncellemesi çıkardı, fakat bu yama da oynanışı istenilen düzeyde toparlayamadı. Oyun teknik problemleri nedeniyle beklentilerin altında kaldı. İncelemelerde daha yüksek puan alabilecekken optimizasyon sıkıntısı nedeniyle puanları kırıldı.

Uzaylı olduklarını iddia eden insanlara psikolog yorumu!