Epic Games, 500 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor

Epic Games Store büyük indirim

Her hafta bir ya da iki oyunu ücretsiz yapmaya devam eden Epic Games, önümüzdeki hafta 500 TL’lik bir korku oyununu ücretsiz verecek.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz hale getiren Epic Games, son haftalarda ayağını biraz gazdan çekmişti. Epic bir süredir yüksek profilli bir oyunu ücretsiz yapmıyordu. Ancak bu gidişat çok yakında sona erecek. Çünkü önümüzdeki hafta Epic Games Store’da dikkat çekici bir oyun ücretsiz hale gelecek. 22-29 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz alınabilecek bu oyun, korku türündeki The Callisto Protocol olacak. 2022 yılında çıkan oyun normalde platformda 499 TL’ye satılıyor. Steam’deki fiyatı ise 27 dolar.

The Callisto Protocol oyunu 2 Aralık'ta geliyor!

22 Ağustos’ta ücretsiz hale gelecek olan The Callisto Protocol, 29 Ağustos 2024, saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 29 Ağustos’tan sonra ise yerlerini önümüzdeki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde The Callisto Protocol’u Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

The Callisto Protocol’un Epic’teki tanıtım yazısı şöyle:
“Callisto’nun dehşetinden kaçmak için hayatta kal. Oyuncuların hızlıca evrimleşen yaratıklara karşı nişancı türü ve yakın mesafe dövüş türünün benzersiz bir karışımını kullanarak savaşması ve Jüpiter’in Ölü Uydusunun büyüyen tehlikesinden kaçarken yeni silahlar ve donanımlar açmak için etrafı yağmalaması gerekecek.”

PlayStation Plus’a Ağustos Ayında Gelecekler-Gidecekler Açıklandı