The Boys dizisi için sürpriz transfer

the boys

The Boys’un ikinci sezonunda boy gösterecek olan isimlerden biri daha belli oldu. İşte The Boys dizisi hakkındaki son detaylar.

Amazon’un yayıncılığını üstlendiği The Boys, ilk sezonuyla birlikte büyük ses getirmişti. İkinci sezonu 4 Eylül 2020’de yayınlanacak olan diziden flaş bir transfer haberi geldi.

Malum Amazon dizileri genel itibariyle Netflix dizileri kadar tutmuyor. Fakat tutan dizilerde ciddi anlamda ses getiriyor. Aynı The Boys’da olduğu gibi.

The Boys dizisi için beklenmedik hamle

Hali hazırda The Boys’un ikinci sezon çalışmaları tamamlanmış durumda. Az önce de belirttiğimiz üzere dizinin 2. sezon bölümleri 4 Eylül itibariyle yayınlanmaya başlayacak. İlk 3 gün 4 Eylül’de yayınlanırken geri kalan 5 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.

Dizinin yeni sezonunda X-Men filmlerinde Iceman olarak boy gösteren Shawn Ashmore’un da olacağı belirtildi. Açıklama ünlü oyuncu tarafından bizzat yapıldı. Seven’ın eski üyesi olan Lamplighter isimli bir kahramanı canlandıracak olan Ashmore’un attığı tweete aşağıdan göz atabilirsiniz.

the boys dizisi

Bu arada dip not olarak belirtelim. The Boys dizisi için 3. sezonun onayı da alınmış durumda. Dizinin yeni sezonu da ilk sezon kadar ilgi görürse, 3. sezon çekimleri başlamadan 4. Sezon onayı da gelecektir.

Hali hazırda Amazon ülkemizde Netflix kadar popüler değil. Fakat dizilerini öyle ya da böyle bir şekilde takip etmek mümkün.

Oppo Watch Türkiye satış tarihi belli oldu! İşte detaylar